Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Hoogzwangere Monique Smit deelt foto van babybuik

'Suns out bumps out'

Monique Smit is inmiddels hoogzwanger. Reden genoeg voor de Volendamse zangeres om haar babybuik nog eens te laten vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot. Enne, het resultaat is prachtig!

In verwachting

In april maakte Monique het heugelijke nieuws bekend dat ze opnieuw in verwachting is van een kleintje. De zangeres en haar partner Martijn hebben samen al twee zoontjes, Noah en Luca. Zij worden binnenkort grote broer en mogen een zusje verwelkomen. Dat maakte de mommy to be een aantal weken geleden al bekend.

Babybump

Monique is inmiddels hoogzwanger en de kleine meid kan ieder moment geboren worden. Reden genoeg om haar prachtige babybump nog even vast te leggen tijdens een shoot. Enne, het resultaat mag er zijn! Op Instagram deelt de Volendamse een prachtige foto in een gouden set, waarop haar babybuik goed te zien is. "Suns out bumps out ☀️

Nieuwe week, nieuwe kansen… zou zo maar kunnen ☺️ Blijft een gek idee!" schrijft ze erbij. "Wat denken jullie? 😉🤰🏼"

Voorspellingen

Volgers van Monique doen in de comments massaal gokjes naar wanneer de kleine meid ter wereld komt. "Dat ze er al is, maar dat je lekker in je eigen baby bubbel zit en niets zegt 😂😘", denkt iemand. "Ze komt vrijdag de 15e op mijn 55e verjaardag ❤️", "Ik denk dat ze over 1,5 week wordt geboren..." en "19 september is een mooie datum, dan is onze dochter ook jarig! 💕" klinken andere voorspellingen. "Grappig al deze suggesties, maar ik weet dat de baby het zelf gaat beslissen, fijne bevalling en kraamperiode alvast gewenst 🌷❤️", reageert een wijze volger tot slot.

Bron: Instagram @moniquesmit_insta | Beeld: NL Beeld