Sad: Jade Anna en Gio Latooy zijn uit elkaar

De twee hebben de breuk gisteravond bevestigd.

Influencers Jade Anna en Gio Latooy hebben gisteravond op de geruchten rondom hun relatieperikelen gereageerd. De twee lieten weten dat inderdaad klopt dat het uit is tussen hen. Op Instagram geeft het voormalig koppel een uitleg.

Geruchten

De afgelopen tijd klonken er steeds meer geruchten dat Jade Anna en Gio uit elkaar zouden zijn. De twee bleven dit in eerste instantie ontkennen, maar nu blijkt toch dat het over en uit is. Op Insta laten Gio en Jade weten verder te gaan als vrienden. “Lieve mensen, wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar 🤍”, klinkt het in het bericht.

Breuk

“We hebben besloten om uit elkaar te gaan. Het is een hele lastige beslissing geweest, maar wel beter voor ons beiden. We houden nog steeds super veel van elkaar en ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far“, aldus Jade en Gio. Ze geven aan de tijd nodig te hebben om dit een plekje te kunnen geven en vragen hun volgers om begrip.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Spanning weg

In een uitgebreide video op YouTube geven de vrienden nog iets meer toelichting over de breuk. In de video is te zien hoe Jade haar spullen inpakt, waarna Gio in tranen vertelt waarom het uit is. “Het is uit omdat…, het ging gewoon een tijdje niet zo lekker denk ik?”, zegt hij. “Eigenlijk om het kort te zeggen was de laatste maanden de spanning gewoon weg, compleet verdwenen.” Aahw…

Jade Anna en Gio waren sinds februari 2021 bij elkaar. Daarvoor had Gio een relatie met influencer Juultje Tieleman.

Bron: Telegraaf | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws