Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Debbie hoeft relatie met Paul niet langer geheim te houden: 'Nu kunnen we de straat op zonder gedoe'

De lovebirds zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar.

De reünie van B&B Vol Liefde is dan eindelijk uitgezonden. Tijdens deze aflevering werd bekend dat er nog twee koppels samen zijn: Joy en Dani, en Debbie en Paul. Dat Debbie haar relatie niet langer geheim hoeft te houden, is iets wat ze heel fijn vindt. Zo vertelt ze na de opnames van de reünie-aflevering aan RTL.

Debbie en Paul

Debbie en Paul mogen het eindelijk met de wereld delen: ze hebben (nog steeds) verkering! Iets wat voor Paul wel even wennen is. "We zitten nu nog helemaal in die flow van: we mogen niks zeggen. Nu gaan we kijken of we voor het eggie ook een stelletje zijn...", grapt Paul. "Hoe lang hij het leuk vindt om bij mij in de buurt te zijn", haakt Debbie daar lachend op in.

De twee zijn de afgelopen tijd namelijk maar maximaal drie weken bij elkaar geweest. De komende tijd gaan ze kijken of Paul langer bij Debbie kan blijven. "Eens kijken wat er gebeurt na drie maanden, of hij het nog zo leuk vindt", lacht Debbie, die haar Paul daarna een kus geeft. Ook kijken Debbie en Paul ernaar uit dat ze hun relatie niet meer geheim hoeven te houden. "Nu kunnen we de straat op zonder gedoe." Awh!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Joy en Dani

Ook Joy en Dani zijn nog altijd samen. "Het was voor mij een heel intens proces. We hebben er uiteindelijk ook ontzettend van genoten en ik heb de liefde gevonden", vertelt Joy stralend. "Dus het was het allemaal wel waard."

Tijdens B&B Vol Liefde stak Joy niet onder stoelen of banken dat hij graag een gezin wil stichten, maar voorlopig zit dat er voor hem en Dani nog niet in. "Jullie kunnen nog geen baby's verwachten", lacht Joy. "Nee, we gaan eerst even rustig aan doen en we hebben veel plannen om te gaan reizen", vult Dani aan. "Wat mij betreft wachten we nog even met gezinsuitbreiding." Begrijpelijk!

Beeld: RTL