Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Couple goals: B&B Vol Liefde-Paul deelt lief kiekje met Debbie

Hier worden we zo blij van!

B&B Vol Liefde is dan wel afgelopen, maar we krijgen nooit genoeg van Debbie en Paul. Sinds de reünie van het programma werd uitgezonden, hoeven ze hun relatie niet langer geheim te houden. Op Instagram zetten de twee elkaar nu dan ook regelmatig in het zonnetje.

Liefde

Het moge duidelijk zijn dat Paul en Debbie dikke verkering hebben. Onlangs gingen de lovebirds samen gezellig een drankje doen bij een café, en daar is een heel lieve foto van de twee gemaakt. Trots deelt Paul dit kiekje dan ook op Instagram. “Can Bóta, een lief cafeetje bovenop een berg met uitzicht op een Romaans kerkgebouw (waar kandidaat Cees gemene vibes voelde), Girona en de omringende bergen. Prima plek voor een slokje en een klein hapje bij zonsondergang”, laat Paul weten.

Op de foto die Paul deelt is te zien dat de twee genieten van een koud wijntje en biertje én dat Paul zijn grote liefde een kus geeft op haar wang. Awh!

Geen geheim meer

Dat Debbie en Paul hun relatie niet langer geheim hoeven te houden, is een enorme opluchting voor de twee. "Nu kunnen we de straat op zonder gedoe", deelde Debbie onlangs met RTL.

Ook kijken de twee ernaar uit om wat langer bij elkaar te zijn. Voor de reünie werd uitgezonden waren de lovebirds steeds maximaal drie weken bij elkaar. De komende tijd wil Paul langer bij Debbie zijn. “Eens kijken wat er gebeurt na drie maanden, of hij het nog zo leuk vindt”, grapte Debbie destijds.

Beeld: B&B Vol Liefde