Love Islands Lena deelt openhartig bericht op Instagram

Ook laat ze weten dat zij en Imad niet samen zijn: 'Ons verhaal kent geen vervolg'

Tot groot verdriet van de Islanders kondigde Lena gisteren aan dat ze de villa ging verlaten. Op Instagram vertelt Lena in een openhartig bericht meer over waarom ze besloot Love Island te verlaten.

Vertrek

“Zoals jullie wellicht gezien hebben, maakte ik de keuze om zelf uit de villa te stappen”, begint Lena haar bericht. “Ik ben enorm dankbaar voor dit mooie avontuur waarbij ik prachtige mensen leerde kennen.”

“Ik beloofde mezelf exact een jaar geleden – na het beëindigen van een ongezonde relatie – dat ik voortaan altijd voor mezelf zou kiezen. Ik heb mij in het verleden vaak weggecijferd voor een ander waardoor ik mezelf volledig verloor, deze keer wou ik het niet zover laten komen. Laat dit een teken zijn voor alle mensen die momenteel in een ongelukkige of ongezonde situatie zitten: er is altijd een uitweg, hoe moeilijk ook.”

Imad

Toen Lena haar vertrek aankondigde, besloot koppelpartner Imad dat hij zijn koffers ook zou pakken. Iets wat Lena niet aan zag komen. “Daarnaast wil ik vermelden dat het spontane vertrek van mijn koppelpartner ook voor mij heel onverwachts kwam. Dit is een enorm mooi gebaar dat ik koester.”

Ondanks dat de twee gevoelens voor elkaar hebben, gaan de Islanders niet samen verder. “Ondanks ons bijzondere avontuur en de oprechte gevoelens die werden uitgesproken, hebben we na enkele diepe gesprekken besloten dat ons verhaal geen vervolg kent. We gunnen elkaar alleen maar goeds.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws