Love Islands Lena heeft bekende ex: ‘Geen positieve ervaring’

Ze hoopt op Love Island haar droomman tegen te komen.

Nog maar een paar dagen geduld, want maandag gaat er finally een gloednieuw seizoen van Love Island van start. Deze week konden we alvast kennismaken met de elf singles die dit keer het liefdesavontuur aangaan. Lena is een van de nieuwe Islanders. Zij hoop in elk geval geen voetballer tegen het lijf te lopen, want daar heeft ze niet zulke positieve ervaringen mee.

Red flags

De 25-jarige Lena is volop bezig met haar master communicatiewetenschappen. In de liefde laat ze zich eerder leiden door haar emoties dan haar verstand. Lena heeft het hart op haar tong: ze zegt wat ze denkt, maar kan daar ook vrij snel spijt van krijgen. Ze heeft een zwak voor voetballers, maar dat zijn ook meteen haar red flags. De beauty valt op mannen met een goede dosis humor. “Zodat ik me lekker kan amuseren met die persoon. Ik wil dat als ik bij hem ben, ik het gevoel krijg dat ik niets of niemand anders nodig heb”, vertelt ze in Showbits van Het Laatste Nieuws.

Geen voetballer

Op Love Island hoopt Lena een knappe, lieve en betrouwbare man te vinden die helemaal voor haar gaat, want uiteindelijk wil ze graag trouwen met de liefde van haar leven. Daarnaast zou het ‘mooi meegenomen zijn’ als haar nieuwe lover geen voetballer is. Lena heeft in het verleden namelijk twee jaar een relatie gehad met een bekende voetballer. Ze is voor hem naar Polen verhuisd, maar kwam alleen weer terug.

Geen positieve ervaring

“Ik weet natuurlijk niet of het nou mis ging omdat hij voetballer is, of omdat het zijn persoonlijkheid was, maar het was gewoon geen positieve ervaring”, blikt Lena terug. “Ik heb veel energie in die relatie gestoken, maar kreeg er weinig voor terug.” Wij hopen voor Lena dat ze op Love Island de liefde van haar leven tegenkomt!

Vanaf maandag 21 augustus is Love Island dagelijks te streamen bij Videoland. 

Bron: Love Reality | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws