Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Esmee Cox over de comeback van ex-vriend Job in Love Island: 'Hij doet het goed'

'Ik vind het ook leuk om te zien'

Het is ons allemaal niet ontgaan dat niemand minder dan de knappe hunk Job Stevens terug is in Love Island. Hij heeft al menig vrouwenhart op hol laten slaan in de villa, maar hij begon zijn avontuur natuurlijk twee jaar geleden met zijn ex-vriendin Esmee Cox. Maarre, wat vindt Esmee er eigenlijk van dat haar ex-vriend terug is?

Ex-vriend in de villa

In Love Island: Back from the island van RTL met the one and only Farja als presentator, praat Esmee openhartig over de terugkomst van haar ex-vriend in de villa. "Ik snap wel dat hij is gegaan", zegt ze als ze samen in een busje zit met Farja en afvaller Kluuk. Als Kluuk haar dan ook vraagt of ze naar het programma kijkt, zegt ze volmondig 'ja'. "We (Cas en Esmee, red.) kijken samen", lacht ze. "Hij doet het goed. Ik vind het ook leuk om te zien. Kijk, wij zijn gewoon goed met elkaar", maakt ze dan duidelijk. "We hebben geen ruzie."

Ander type

Ook heeft het drietal het over de relatie van Esmee en haar nieuwe lover – tevens óók een oud-winnaar van Love IslandCas. Job had zijn mening namelijk al meteen klaarliggen toen hij hoorde dat de twee een relatie hadden met elkaar. "Hij gaf toentertijd aan dat Cas een heel ander type is dan hij. Maar ik ben ook een heel ander type dan de meiden met wie hij is gegaan."

De exit van Kluuk

Daarnaast bespreken ze het vertrek van Kluuk nog een keer. "Het ging echt heel snel. Binnen anderhalf uur wist ik dat Naomi een andere gozer wilde én dat ik naar huis ging. Toen was ik er wel klaar mee eigenlijk", aldus Kluuk.

En hoewel Kluuk door Naomi en Job naar huis is gestuurd, gunt hij het de twee van harte. "Kijk, er komt voor mij ook wel weer wat nieuws op m'n pad." True that!

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld