Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Auto Esmee Cox opnieuw bekrast: ‘Ben er zo klaar mee’

'Blijf van andermans spullen af'

Heel vervelend nieuws voor Esmee Cox, die we kennen van Love Island. Haar auto is namelijk opnieuw helemaal bekrast. Op Instagram Stories vertelt ze wat er is gebeurd en welke maatregelen ze gaat nemen om een volgende keer te voorkomen.

Online pesten

"Een tijdje terug heb ik jullie een filmpje laten zien van mijn auto die helemaal bekrast was, en dat is vandaag weer gebeurd", vertelt Esmee in een video op haar Instagram Stories. Voor haar voelt het dan ook als een soort van pesten. "Online gebeurt pesten ook. Daar heb ik zelf ook regelmatig mee te maken. Gelukkig krijg ik ook heel veel leuke en lieve berichtjes binnen. Maar er zitten ook wel eens negatieve comments tussen natuurlijk", stelt ze.

Maatregelen

Het wordt echter anders als het niet meer online gebeurt. "Wanneer het echt voor je deur of bij je huis – wat je veilige plekje is – gebeurt, dan ga je er anders over nadenken", aldus Esmee. "Maar blijf van andermans spullen af." De voormalig Islander lijkt er niet veel vertrouwen in te hebben dat het bekrassen stopt. "Laten maken kan ik wel weer doen, maar dan heb ik er waarschijnlijk zo weer nieuwe krassen op zitten", zegt ze in haar video. Daarom neemt ze maatregelen. "Ik ga een camera aanschaffen zodat diegene op beeld wordt gezet."

Esmee Cox Esmee Cox

Beeld: Instagram @esmeecox

Dader op beeld

"Ben er zo klaar mee", schrijft ze in een volgende Story, waarop de krassen op haar auto goed te zien zijn. "Het blijft gebeuren en altijd in de nacht... En niet door kinderen wat jullie de vorige keer vroegen", voegt ze toe. "Een volgende keer wordt de dader op beeld gezet", besluit ze vastbesloten.

Bron: Instagram @esmeecox | Beeld: NL Beeld