Love is in the air: déze twee Islanders zijn nu een koppel

De lovebirds delen een aantal romantische kiekjes op Instagram.

Lees ook

In alle afleveringen van Love Island zijn er flink wat Islanders die zonder een nieuwe liefde terugkeren naar Nederland. Dat het programma uiteindelijk toch tot opbloeiende liefdes leidt, dat blijkt wel uit de lovestory van deze twee Islanders.

Axel en Natascha

Even een kleine opfrisser: in het Love Island-seizoen van 2019 zagen we Natascha haar intrede maken in de villa. De knappe danseres wist in dit seizoen de liefde niet te vinden en verliet het eiland als single. In 2020 zagen we de Vlaamse Axel als een van de eerste deelnemers in de Love Island-villa. Hij leek een kleine crush te hebben op één van de ladies in de villa, maar ook dit liep op niets uit.

Eenmaal terug in Nederland en België bleken de twee Islanders stiekem wel geïnteresseerd in elkaar. Hoewel ze niet aan hetzelfde seizoen van Love Island mee hebben gedaan, raakten de twee toch in contact met elkaar. En jawel, toen sloeg de vonk al gauw over.

Romantische foto’s

Op Instagram doken er plotseling een aantal romantische foto's op van Axel en Natascha. De twee hebben samen een romantische shoot gedaan, waarbij ze elkaar verliefd in de ogen kijken. “Get a girl that looks at you the same way she looks at her favorite food”, deelt Axel bij de foto. Waarop Natascha antwoordt: “You are my favorite food.”

Ook de fotograaf die de cozy foto's van het koppel heeft geschoten, laat weten dat de twee inderdaad een koppel zijn. “Wat een eer om zo'n mooi en lief koppel voor mijn lens te hebben. Helemaal vanuit Nederland en Limburg gekomen voor hun eerste koppelshoot ooit.”

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook