Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier volg je alle kandidaten van Love Island 2023 op Instagram

Let's follow!

The wait is finally over! Vandaag is het nieuwe seizoen van Love Island van start gegaan. De komende weken gaan we zien hoe elf knappe singles het liefdesavontuur van hun leven aangaan. Wil je de nieuwe Islanders ook buiten de afleveringen om op de voet volgen? Wij vertellen je waar je ze volgt op Instagram!

Garbi

Deze sprankelende make-up artist van 20 jaar, weet precies wat ze wil! Hoewel Garbi nog weinig ervaring heeft in de liefde, heeft ze al wel menig keer een gebroken hart gehad en heeft ze the right guy nog niet ontmoet. Een gentleman die haar verovert, de rekening betaalt, en allesbehalve saai is.

Garbi volg je op Instagram via @garbi.d

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Garbi.d (@garbi.d)

Imad

“Wat van mij is, wil ik niet bij iemand anders zien.” Als het om de liefde gaat, spreekt de 22-jarige Imad duidelijke taal. Als professioneel basketbalspeler gaat hij recht op zijn doel af om het hart van de ware te veroveren. Hij hoopt op Love Island zijn trust issues aan de kant te kunnen zetten en na drie jaar zijn vrijgezellenstatus in te wisselen voor die ene leuke nieuwe liefde.

Imad volg je op Instagram via @anwoir.i

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Imad Anwoir (@anwoir.i)

Jonna

Geen mooie voeten? Dan mag je nog zo knap zijn, maar voor Jonna is het een absolute no go. Aan aandacht heeft deze 23-jarige administratief bediende en basketbalcoach uit Willebroek geen gebrek. Zijn geloof in de ware liefde herstellen én iemand vinden om zijn favoriete hobby – brunchen – mee te delen, dat zijn de redenen waarom deze zachtaardige bad boy naar Love Island afreist.

Jonna volg je op Instagram via @numbahsevn

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door J O N N A (@numbahsevn)

Kengi

Deze Belgische 21-jarige mooiboy is zich heel erg bewust van zijn looks. Hij zal zich nooit zomaar aanbieden bij een vrouw, want de dames moeten het gevoel hebben dat hij speciaal is. Kengi is ontzettend zelfverzekerd en staat het liefst elke dag in de sportschool. Hij hoopt op Love Island iemand te vinden waar zijn hartje sneller van gaat kloppen.

Kengi volg je op Instagram via @kengimeert

Kimmy

Een échte fashion girl, die verschillende kleine ondernemingen heeft: Van wedding nanny tot ontwerpster van blazers. Kimmy heeft altijd genoeg verhalen te vertellen en stopt dan ook niet snel met praten. Op Love Island is Kimmy op zoek naar vuurwerk in de liefde, en anders hoeft het van haar niet.

Kimmy volg je op Instagram via @kimmykus

Kluuk

Deze 27-jarige Leidenaar is net afgestudeerd in Amsterdam. Deze zomer kan Kluuk nog even helemaal los voordat zijn serieuze leven gaat beginnen. Wordt het een allerlaatste wilde uitspatting, of vindt hij eindelijk de liefde van zijn leven? Op Love Island is het tijd om iemand eens écht te leren kennen.

Kluuk volg je op Instagram via @kluukwalenkamp

Lena

Deze mooie, lange vrouw is de definitie van beauty & brains: de 25-jarige Lena is volop bezig met haar master communicatiewetenschappen. In de liefde laat ze zich eerder leiden door haar emoties dan haar verstand. Op Love Island hoopt Lena een knappe, lieve en betrouwbare man te vinden die helemaal voor haar gaat, want uiteindelijk wil ze graag trouwen met de liefde van haar leven.

Lena volg je op Instagram via @lenadescamps

Naomi

Met haar altijd vrolijke en stralende lach, weet deze 22-jarige brunette alle jonge mannen om haar vingers te winden. Naomi regelt de backstage area op de tofste feesten en komt regelmatig knappe types tegen. Zodra zij haar flirt-moves laat zien, komen de mannen vanzelf op haar af. Naomi is op zoek naar een man die serieus is en haar wilde kant kan temmen.

Naomi volg je op Instagram via @naomijoell

Nycole

De temperamentvolle Braziliaanse schoonheid is op zoek naar een fatsoenlijke man. Met haar 21 jaar heeft Nycole verschillende situationships gehad, maar dat bleken vaak onvolwassen jongens. Nycole wil het liefst een mannelijke man met een zachte kant, en heeft een zwak voor Italianen.

Nycole volg je op Instagram via @nycolediass

Thymo

Deze 24-jarige arts in opleiding komt uit de Zaanstreek, maar woont nu met een goede vriend in Amsterdam. Hij is naar eigen zeggen een unieke persoonlijkheid: Hij is de ideale schoonzoon, maar wel met een ruig en ondeugend randje. Op Love Island hoopt Thymo juist een diepere connectie met iemand aan te gaan. En wie weet vindt hij wel de moeder van zijn vijf kinderen. Ja, want Thymo wil graag een groot gezin!

Thymo volg je op Instagram via @thymo.m

Vanity

Ze is nog jong, maar niet bepaald een verlegen muurbloempje! Wanneer deze bubbly dame een ruimte binnenstapt, merk je direct dat ze er is. De 19-jarige Vanity pakt alles en iedereen in met haar charmes en vrolijke uitstraling. In de liefde wil het nog niet altijd lukken: ze is kieskeurig en vindt zichzelf een moeilijk persoon om mee te leven. Eén ding is zeker: met Vanity is de buurt is het nooit saai!

Vanity volg je op Instagram via @vanitydierickx

Vanaf vandaag is Love Island dagelijks te streamen bij Videoland. De presentatie ligt ook dit jaar weer in handen van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Welk koppel zal de liefde bij elkaar vinden en samen de villa verlaten met een groot geldbedrag op zak? We can’t wait!  

Beeld: Jasper Suyk