Emma Heesters ziet deelname Eurovisie Songfestival wel zitten

'Het lijkt me heel cool om dat mee te maken'

De carrière van Emma Heesters gaat als een speer. De zangeres scoort hit na hit, ontving een MTV EMA voor Best Dutch Act en heeft inmiddels 1,8 miljoen volgers op Instagram. Emma heeft al veel mooie dingen bereikt, maar is nog lang niet klaar met dromen. Zo hoopt ze ooit mee te doen aan het Eurovisie Songfestival.

Ambitieus

Niemand minder dan Emma Heesters siert de cover van Grazia’s Fashion Issue. In dit nummer vertelt ze meer over haar relatie met fashion, carrière en dromen. Emma is te omschrijven als ambitieus, maar probeert ook zoveel mogelijk te genieten. “Ik denk veel na over wat ik wil, maar ik probeer ook in het nu te staan en te genieten. Ik kan namelijk wel gestrest raken als ik heel erg met de toekomst bezig ben”, deelt Emma met Grazia.

“Ik ben heel perfectionistisch en leg mezelf best veel druk op en dan ga ik denken: shit, er is eigenlijk nog best wel veel wat ik moet doen. Daarom probeer ik me te focussen op wat ik in het moment zo goed mogelijk kan doen. Ik geloof heel erg dat als je de juiste mindset hebt en dingen manifesteert dat je goede dingen aan kunt trekken.”

Eurovisie Songfestival

Maarre, wat zijn dan die dromen die Emma voor zichzelf manifesteert? “Ik wil heel graag een keer met het Eurovisie Songfestival meedoen. Niet volgend jaar, maar over een tijdje. Het is zo’n mooie show, het lijkt me heel cool om dat mee te maken.”

Emma’s allergrootste droom is om de Arena uit te verkopen. “Maar dan moet ik nog wel even wat hits scoren. Ik weet dus heel goed wat nodig is om mijn dromen te bereiken en dat probeer ik nu stap voor stap waar te maken. Op privévlak zou ik graag ooit willen trouwen. Allemaal mooie dingen om over te dromen, maar voor nu geniet ik lekker van al de geweldige dingen die momenteel in mijn leven gebeuren!”

Benieuwd naar het hele interview met Emma Heesters? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Morgen verkrijgbaar! 

Interview: Jill Waas | Fotografie: Hein Gijsbers | Styling: Valérie Ntantu | Haar en make-up: Resy Ramaekers voor Kevin Murphy @ Joyce Walian Agency | Assistent styling: Jara Masbaitoeboen

 

Laatste nieuws