Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Emma Heesters covert de hit 'Engelbewaarder'

Wij zijn fan!

'Ik weet nu, dat er een Engelbewaarder bestaat...', hét lied wat letterlijk iedereen kent, of niet? Het liedje van Marco Schuitmaker lijkt maar niet uit ons hoofd te gaan. En omdat het zo'n grote hit is, besloot niemand minder dan de knappe Emma Heesters het lied te coveren op Radio 538. Enne, in één woord: wauw!

Cover

De knappe zangeres covert het populaire lied op magische wijze waar we alleen maar bewondering voor kunnen hebben, want wát een stem! Op het Instagram-account van Radio 538 wordt de cover dan ook gedeeld, waarop dj Coen Swijnenberg reageert met: "Stiekem de beste versie." Iemand anders reageert er weer op met: "Mooi nummer voor het slapengaan! Overigens een mooie stem." Benieuwd naar de cover van Emma? Je luistert 'm hieronder:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Muziek- en liefdesgebied

Dat het op muziekgebied goed gaat met de zangeres is een ding wat zeker is. Zo heeft ze al verschillende hits weten binnen te slepen zoals Pa Olvidarte, Loop niet weg en Waar ga je heen. Echter, ligt dat op liefdesgebied wel anders. Zo maakte de knappe blondine afgelopen maart bekend dat zij en haar lover Wesley Hoedt uit elkaar zijn.

"Ik jullie ook graag laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben. Mijn hart is ontzettend gebroken. Maar ik zal nooit spijt hebben van de geweldige tijden en ervaringen die we samen hebben gehad. Na regen komt zonneschijn. ☀️❤️", zo schreef de zangeres op haar Instagram-account.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld