Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bombshell Thijn hoopt net als zus Eilish de liefde te vinden tijdens Love Island

'Mijn zus is het bewijs dat het programma werkt', aldus de nieuwe bombshell.

De 20-jarige Thijn maakte gisteravond zijn opwachting in de Love Island-villa. De knappe student psychologie hoopt de ware te vinden bij Love Island, en heeft er door zijn zus vertrouwen in dat dat gaat lukken. Zo deed zijn zus Eilish in 2020 mee aan Love Island en ontmoette ze dankzij het programma vriend Gianni.

Over Thijn

Thijn is op zoek naar een dame die er altijd verzorgd uitziet, met volle lippen en mooie lokken. Ook hoopt hij dat zijn love interest zorgzaam en ambitieus is. Ondanks dat Thijn geen gebrek heeft aan aandacht van de vrouwen, heeft hij nog nooit een officiële relatie gehad. Hij hoopt dan ook dat hij – net als zijn zus – de ware zal vinden tijdens zijn deelname aan het programma.

"Het bewijs van dat het programma werkt is mijn zus Eilish. Ze heeft de liefde gevonden op Love Island en ze is nog steeds samen met Gianni. Ik hoop ook hier de liefde van mijn leven te kunnen vinden."

Reactie Eilish

Op Instagram laat Eilish weten dat ze het ontzettend spannend vindt dat haar broer meedoet aan Love Island. "Je wil niet eten hoe zenuwachtig ik ben en hoe lang ik heb gewacht om dit eindelijk te mogen vertellen. Ik word niet goed", vertelt ze in haar stories. Vervolgens deelt de voormalig Islander het beeld dat Thijn de villa in loopt. "Zo trots op jou. Je gaat dit supergoed doen. Pff, ik mis je nu al", schrijft ze bij de post.

Als Thijn op date gaat met Garbi vindt Eilish dat dan ook helemaal leuk voor haar broer. Zal er een leuke connectie tussen Thijn en Garbi ontstaan? To be continued... 

Beeld: Love Island/RTL