Love Islands Gianni en Eilish gaan samenwonen

Hoe leuk!

Gianni en Eilish leerden elkaar kennen in Love Island en zijn sindsdien happy together. Hoe gaat het nu met de tortelduifjes en wat zijn hun toekomstplannen? In gesprek met Grazia geeft Gianni een update over hun relatie en plannen om samen te wonen.

Love Island

Mocht je de love story van Gianni en Eilish hebben gemist, hierbij een kleine recap. Drie jaar geleden was het stel te zien in het tweede seizoen van Love Island. De relatie van Gianni en Eilish had een bijzonder begin. Ze waren namelijk beiden geen onderdeel van de originele cast van singles, maar kwamen pas in een latere aflevering het programma binnen als bombshells. In plaats van een setje te vormen met één van de aanwezige deelnemers, vonden de twee een vonkje bij elkaar – en zo wisten ze uiteindelijk een plek in de finale te veroveren. Ze grepen helaas naast de felbegeerde winst, die ging naar Joan en Mert, maar konden desondanks hun geluk niet op. De twee hadden elkaar namelijk helemaal gevonden.

Gelukkig samen

We zijn inmiddels een paar jaar verder en de love birds zijn nog steeds samen. “Het gaat goed met ons en we zijn nog steeds gelukkig”, vertelt Gianni aan Grazia. “We doen superleuke dingen samen en zijn volop bezig met social media.” De twee houden allebei van ondernemen en hebben grootste toekomstplannen voor hun carrières. “Ook houden we van reizen, dus we willen nog zoveel meer van de wereld zien met z’n tweetjes.”

Samenwonen

Het koppel heeft dus genoeg plannen voor de toekomst! En daarnaast zijn ze ook bezig met een ander leuk project, de twee willen namelijk snel gaan samenwonen. “We zijn opzoek naar een leuk plekje”, vertelt Gianni. “Want nu wonen we nog apart, dus na 2,5 jaar is het wel tijd.” Gianni en Eilish wonen nu namelijk best ver uit elkaar. “De afgelopen jaren was het veel op en af naar elkaar”, beaamt hij. “Maar we hadden geduld hiervoor, want we hadden allebei een drukke agenda doordeweeks”, legt hij uit. “Maar nu verlang je er wel naar om elke dag bij elkaar te zijn, dus dat is alleen maar fijn!”

Beeld: Privébeeld Gianni en Eilish 

Laatste nieuws