Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk nieuws! Suzan & Freek brengen volgende maand nieuw album uit

'Inclusief één samenwerking met een artiest waar we heel (maar dan ook echt héél) blij mee zijn!'

Ge-wel-dig nieuws voor fans van Suzan en Freek! Het duo maakt vandaag via Instagram namelijk bekend dat ze volgende maand een nieuw album uitbrengen. Op 22 september kunnen we gaan genieten van het album genaamd Iemand Van Vroeger. Exciting!

Iemand Van Vroeger

"Op vrijdag 22 september brengen we ons nieuwe album 'Iemand Van Vroeger' uit. ❤️‍🔥 Ons derde album alweer...", beginnen ze hun aankondiging op Instagram. "Zooooveel zin om alle nieuwe liedjes met jullie te kunnen delen. Inclusief één samenwerking met een artiest waar we heel (maar dan ook echt héél) blij mee zijn! 🤲🏻 Er staan 11 nummers op het album en hij is vanaf nu te bestellen op vinyl & CD en te pre-saven op Spotify. Het is ook mogelijk om een gesigneerd exemplaar te ontvangen als je 'm op onze website bestelt. Is het al bijna 22 september? 🤩🤩🤩"

Bekende liedjes als Honderd Keer, Kwijt, Slapeloosheid en Nooit Meer Regen, staan op het gloednieuwe album van het stel. Maar wie zou die artiest nou zijn waar ze naar eigen zeggen 'heel erg blij mee zijn' zijn? That's the big question!

Reacties

In de comments regent het in ieder geval al van de enthousiaste reacties. Zo reageert goede vriend Snelle met: "Geweldig! ❤️". Fans en volgers reageren met: "OMG yess!! Zin innnn 😍", "Jaaa zo veel zin hierin ❤️", "Zo leuk!! ❤️ Album is besteld hoor! 🫶" en "Zoo gaaf😍"

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, NL Beeld