Suzan & Freek winnen tips voor bruiloft in tijdens theatertour

De twee vertellen hoe het nu met de plannen voor de bruiloft staat.

De carrière van Suzan & Freek gaat als een speer en er staan weer veel shows op de agenda voor de komende tijd. Maar naast concerten, een theatertour en festivalshows heeft het populaire duo nog een ander groot evenement op de planning staan: hun eigen bruiloft. In gesprek met RTL Boulevard vertellen ze hoe het met de plannen staat.

Drukke agenda

Deze week beginnen Suzan & Freek aan een nieuwe reeks van hun theatertour. Ook mochten ze vorige week een vierde show toevoegen aan hun concertreeks in de Ziggo Dome, verscheen begin dit jaar hun eigen documentaire en openden ze onlangs hun eigen restaurant. We kunnen wel stellen dat de twee een drukke agenda hebben! En dan moet er tussendoor ook nog een bruiloft gepland worden.

Ideeën inwinnen

Naast een muzikaal duo zijn Suzan & Freek ook al jaren een happy couple en willen ze de rest van hun leven met elkaar delen. In de zomer van vorig jaar ging Freek in Berlijn namelijk op één knie voor zijn grote liefde. Hoe het ervoor staat met de plannen? “We hebben wel heel veel ideeën, maar we zijn nu eigenlijk vooral nog veel aan het inwinnen qua ideeën. De keuzes moeten nog gemaakt worden”, zegt Suzan voor de camera van RTL Boulevard.

Niet dit jaar

“We hebben eigenlijk nog niks concreets”, vult Freek aan. Suzan & Freek grijpen de aanstaande theatertour dan ook aan om ‘heel veel leuke ideeën van mensen mee te nemen’. Dit jaar hoeven we dan ook nog geen wedding te verwachten. “We hebben er sowieso geen haast bij, dus dit jaar inderdaad nog niet. Het komt wanneer het komt”, aldus Feek.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws