Besefmoment voor Suzan & Freek: ‘Gewoon een beetje trots op ons’

'Soms kan ik het bijna niet bevatten dat wij deze mensen op deze foto’s zijn'

Suzan & Freek timmeren keihard aan de weg. Het succesvolle duo heeft het afgelopen jaar op bijna alle festivals gestaan, stonden meermaals in een uitverkocht Ziggo Dome en hebben zelfs hun eigen documentaire op Netflix gekregen. Soms moet je even stilstaan bij al die successen, en dat is precies wat Suzan afgelopen weekend deed.

Herinneringen

Afgelopen weekend kwam Suzan foto’s tegen van één van hun vele hoogtepunten van het afgelopen jaar. “Tijdens het scrollen door de foto’s op m’n telefoon kom ik deze tegen, wat een herinneringen aan deze magische avonden in de Ziggo Dome vorig jaar”, schrijft ze bij een serie kiekjes van die avond. Gelukkig blijft het voor de twee niet alleen bij die herinnering, want ook dit jaar staat er een flink aantal shows in de Ziggo Dome op de planning. “Ik kan niet wachten tot we ook dit jaar weer (maar liefst 4 keer!🥺) in de Ziggo Dome mogen staan.”

Bijzonder avontuur

Deze foto’s terugzien is voor Suzan ook een besefmoment. “Soms kan ik het bijna niet bevatten dat wij deze mensen op deze foto’s zijn”, schrijft ze dan ook. “Wat een bijzonder avontuur is dit toch, en dat we dit ook nog samen delen. Even een sentimenteel berichtje zoals je leest, maar dat heb ik nou eenmaal soms 🥲 Gewoon een beetje trots op ons.” En dat is meer dan terecht, als je het ons vraagt!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Netflix-docu

Begin dit jaar kwam het succesvolle duo met hun eigen Netflix-documentaire, genaamd Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij. “Ik denk dat je enerzijds te zien krijgt hoe ons leven eruitziet, en anderzijds hoe voor ons het afgelopen jaar was”, vertelde Freek daarover aan Grazia. “Je ziet eigenlijk alles wat je niet op Instagram ziet”, vult Suzan aan. “In deze Netflix-docu zie je eigenlijk alles eromheen. Hoe de voorbereiding gaat, hoe de heftige weken zijn geweest, hoe je het af en toe geweldig vindt en soms ook doodeng. Hoe je het met elkaar eens bent, maar soms ook het helemaal niet en er discussies ontstaan op het podium. Je ziet eigenlijk gewoon hoe het allemaal gaat.”

Bron: Instagram @suzanenfreek, Grazia archief | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws