Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie de Jager ligt in het ziekenhuis na operatie aan cyste

'Ik heb eindelijk geen pijn meer'

Zapp Awards 2023

Treurig nieuws voor beautygoeroe Nikkie de Jager: de blondine laat weten te zijn opgenomen in het ziekenhuis. Via filmpjes op haar Instagram Stories laat ze weten dat ze aan een cyste boven haar billen is geopereerd.

Cyste

"Ik weet dat dit er dramatisch uitziet", begint de beauty lachend haar verhaal. "Maar de afgelopen anderhalf jaar heb ik een groeiende cyste boven mijn kont." Daarna legt ze uit dat deze cyste de afgelopen week groeide, maar dat dat gepaard ging met erg veel pijn. "Ik ben net geopereerd en hij is verwijderd", laat ze blij weten.

Toch kaart de blondine nog een grappig feitje aan in haar video. "Mijn benen zijn verdoofd", lacht ze. "Het is zo grappig. Ik kan niks meer voelen vanaf mijn kruis." Dan laat ze zien wat er gebeurt als ze haar benen probeert te bewegen. "Ik weet niet of dit voor iemand anders ook grappig is, maar het is zo slap", lacht ze verder.

The glamorous life

"Maar goed, ik ben heel blij dat ik de operatie heb gehad. De cyste is weg en ik ben gewoon heel erg bij. Ik heb eindelijk geen pijn meer. The glamorous life of NikkieTutorials", lacht ze dan weer. Ha!

Veel alerter

Dat Nikkie deelt dat ze in het ziekenhuis ligt op dit moment, is echter niet zo vanzelfsprekend. Zo deelde ze op Internationale Vrouwendag dit jaar dat ze veel alerter is geworden met wat ze post na de gewelddadige overval in 2020. "Ik post niks meer live, zodat ze me niet kunnen traceren", vertelde ze toen openhartig in gesprek met Fier.

Toch is het nog een groot vraagteken hoe lang Nikkie nog in het ziekenhuis moet verblijven. Wij willen Nikkie in ieder geval via deze weg heel veel beterschap en een spoedig herstel wensen!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld