Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie de Jager over ex: 'Ik betrapte hem met een andere influencer'

'Toen wist ik dat het voorbij was tussen ons'

Zapp Awards 2023

Nikkie de Jagers YouTubekanaal NikkieTutorials bestaat precies vijftien jaar. Ter ere van dit jubileum blikt de make-upartist terug op vijftien jaar NikkieTutorials en beantwoordt ze prangende vragen van haar volgers. Zo vertelt ze meer over de grappige momenten, maar ook over vervelende gebeurtenissen. Zo betrapte ze haar ex tijdens een perstrip met een andere influencer...

The Truth of 15 Years on YouTube

In haar nieuwste video The Truth of 15 Years on YouTube blikt Nikkie terug op de leuke content die ze de afgelopen jaren maakte en gaat ze in op vragen van haar followers. Haar video The Power of Makeup ging in 2015 viraal en dit leverde haar meer naamsbekendheid en deals op. Waaronder perstrips.

Een van haar followers is benieuwd of er weleens wat misging tijdens een perstrip, en vraagt daarom naar pr-trip juice. "Ooh honey, alles wat is gebeurd... Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat Jeffrey Star en ik enorme ruzie kregen tijdens onze trip naar Necker Island. Het is weer helemaal goed tussen ons, maar dat moment zal ik nooit vergeten", blikt ze terug. "Dat was zwaar, maar ik heb het overleefd."

Minder leuke herinneringen

Ook keek Nikkie tijdens een pr-trip een keer iets te diep in het glaasje. "Tijdens een reis was ik zo dronken – en ik had nooit eerder overgegeven door alcohol – maar ik gaf over in de keuken. Gelukkig heeft niemand het gezien, en toen ben ik weggerend. Ik weet niet wie het heeft opgeruimd, maar ik in elk geval niet", vertelt Nikkie lachend.

Nikkie doet vervolgens een onthulling die ook haar man Dylan Drossaers waarschijnlijk nog niet weet. "Ik weet niet of ik dit kan vertellen, en ik heb het jou ook nooit verteld", deelt Nikkie met haar man. "Mijn ex was bij me (tijdens een persreis, red.) en ik betrapte hem terwijl hij iets deed met een andere influencer in de badkamer. Toen wist ik dat het voorbij was tussen ons." Een paar weken later gingen de twee dan ook uit elkaar. Wie haar ex was, vertelt Nikkie niet. "Ik ga geen naam noemen."

Gelukkig is Nikkie inmiddels helemaal gelukkig in de liefde. Zo stapte ze in september 2022 in het huwelijksbootje met grote liefde Dylan Drossaers.

Bron: NikkieTutorials | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank