Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Dominic Purcell is getrouwd met Tish Cyrus

De Prison Break-acteur is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met de moeder van Miley Cyrus.

Het was een bijzonder weekend voor Prison Break-acteur Dominic Purcell en Tish Cyrus, de twee zijn namelijk getrouwd! In april ging Dominic op één knie voor zijn grote liefde, en zij zei natuurlijk volmondig 'ja'. Dit weekend was het zover en stapte mom Cyrus in het huwelijksbootje met de acteur. Enne, ook dochter Miley Cyrus had een belangrijke rol.

Getrouwd in Malibu

Afgelopen weekend hebben de Prison Break-acteur en de moeder en manager van Miley Cyrus hun 'I do's' uitgewisseld ten overstaan van vrienden en familie, dit meldt Just Jared – die ook de eerste foto's van de ceremonie bemachtigde.

Het huwelijk werd voltrokken op een prachtige plek. In Malibu, Californië, beloofden de twee elkaar eeuwige trouw. Ze werden daarbij omringd door vrienden en familie. Dochter Miley leek de rol van Maid of Honor te vervullen voor haar moeder. Ook Tish' dochter Brandi Cyrus en zoon Trace Cyrus waren aanwezig.

De relatie

Vorig jaar in juli maakten Tish en Dominic hun relatie wereldkundig. Daarna deelden de twee met regelmaat lieve dingen over elkaar op social media. "I'm a lucky bastard. Ze is de beste mens ooit. Ik hou van je", deelde Dominic al eens op Instagram. Ook Tish deelt met regelmaat iets liefs, al kan ze ook sassy uit de hoek komen. "I can buy myself flowers... Maar hij kan er ook veel voor me kopen ❤️", grapte ze in januari.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HAAKON (@dominicpurcell)

Voor Tish en Dominic is het niet de eerste keer dat ze in het huwelijksbootje stappen. Tish was eerder getrouwd met countryzanger Billy Ray Cyrus. Met hem heeft ze vijf kinderen: Miley, BraisonNoah, Brandi en Trace (Billy adopteerde Brandi en Trace uit Tish’ eerdere huwelijk.) Dominic heeft uit zijn eerdere huwelijk met Rebecca Williamson vier kinderen: Lily-RoseAugustusJoseph en Audrey.

Bron: Marie Claire, Just Jared | Beeld: NL Beeld