Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zal dit jaar anders zijn aan Love Island 

"Er komen altijd weer kleine, nieuwe twistjes", aldus Love Island-presentator Holly Mae Brood.

We moeten er nog een paar dagen op wachten, maar aankomende maandag kunnen we weer genieten van de liefdesperikelen in de Love Island-villa. En hoewel de uitzendingen nog niet zijn begonnen, kunnen presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst al wel een klein tipje van de sluier oplichten.

Nieuwe villa, nieuw eiland

De deelnemers van het nieuwe seizoen van Love Island zijn nu al een paar dagen bekend en we weten nu ook dat ze niet in dezelfde villa zullen vertoeven als de Islanders van het vorige seizoen. "Het is dit jaar een nieuwe villa!", zo onthullen Love Island-presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst wanneer we met ze bellen. En ook de presentatoren vinden dat tof. "We zitten dit jaar op Tenerife en ik voel me hier al helemaal thuis", aldus Viktor.

Viktor en Holly kijken al erg uit naar het nieuwe seizoen. "We hebben er zin in", deelt Holly. "Wat de kijker het leukst vindt aan het programma, vind ik zelf ook het leukste. Zien hoe de mensen elkaar vinden, en dat wegtrekken wanneer er dan weer iemand anders in de villa komt. Dat vind ik toch wel het leukst, los van dat we het natuurlijk ook heel tof vinden om ons eigen ding te doen."

"Het is ook altijd leuk om te zien dat we elk jaar aan het einde van de rit een aantal succeskoppels hebben", vult Viktor aan. "Al blijven ze dan niet altijd nog jaren succesvol samen", lacht hij. "Maar mensen hebben hier gewoon een heel leuke tijd en het is mooi om te zien dat zo'n groep na een paar dagen al heel hecht wordt. Iedereen geniet er echt."

Stemming

Anders dan dit jaar is dat de kijkers nú al kunnen stemmen op hun favoriete Islander, en dat terwijl Love Island nog moet beginnen. Wat deze stemming voor gevolgen gaat hebben, kunnen Holly en Viktor helaas nog niet delen. "Maar het is wel heel leuk dat de kijker nu al betrokken wordt bij het proces", vindt Viktor.

Ook deelt Holly dat we dit seizoen wel wat twists kunnen verwachten. "Die komen er altijd", deelt ze. "Er komen altijd weer kleine, nieuwe twistjes en nu begint het al voor het seizoen begint."

We zullen nog even moeten wachten op welke twists de Islanders kunnen verwachten. Love Island is vanaf maandag 21 augustus te zien op Videoland. 

Beeld: RTL