Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox en Louisa Janssen hopen op tweede seizoen eigen serie

Fingers crossed!

Vandaag is het helaas alweer tijd voor de laatste aflevering van Michella en Louisa Werken Mee. Het eerste seizoen zit erop en de dames hebben heel wat avonturen beleefd. De volgende vraag is dan ook: komt er een tweede seizoen van hun eigen serie? Michella Kox en Louisa Janssen hopen er zeker op.

Michella en Louisa

Na het succes van Echte Meisjes in de Jungle, kon een eigen serie voor Michella en Louisa niet uitblijven. Inmiddels zit het eerste seizoen van Michella en Louisa Werken Mee er alweer op. In het programma staken de ladies hun handen uit de mouwen en gingen ze bij allerlei bedrijven aan de slag waar een groot personeelstekort is. Zo zijn ze in het eerste seizoen op een boerderij geweest, hielpen ze mee in de ouderenzorg, draaiden ze mee in het openbaar vervoer en namen ze een kijkje in de augurkenfabriek.

Tweede seizoen

Er zijn natuurlijk nog veel meer beroepen waar een personeelstekort is. Enne, als het aan Mies en Lo ligt komt er dan ook zeker een vervolg. "Wij staan zeker open voor een tweede seizoen", zegt Louisa tegen Grazia. "Als er geen tweede seizoen komt breek ik Videoland af", grapt Michella vervolgens. "Wij staan er zeker voor open, we hopen er gewoon op", aldus Louisa. "We hopen gewoon dat we Nederland kunnen vermaken en dit nog meerdere seizoenen kunnen doen. Tijd voor een nieuw duo", vindt Michella.

Nog niet in de maak

Louisa had niet verwacht dat de serie zo goed ontvangen zou worden. "De reacties zijn eigenlijk heel erg positief. We staan in de top 10 op nummer 2, dat had ik nooit verwacht", zegt ze tegen RTL Boulevard. Ik vond het echt geweldig om dit ook met Mies te doen en ik had verwacht dat de reacties meer verdeeld waren, maar ik krijg tot nu toe eigenlijk alleen maar hele leuke reacties." Helaas zijn er nog geen stappen gezet voor een vervolg. "Nee daar wordt nu nog niet over gesproken, over een seizoen twee", onthult ze. Fingers crossed dat die gesprekken snel zullen plaatsvinden!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland