Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de eerste beelden van Michella en Louisa Werken Mee

Dit belooft veel goeds!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Over precies een week is het zover en staat het programma Michella en Louisa Werken Mee eindelijk op Videoland. Michella Kox en Louisa Janssen beloven dat we keihard om het programma kunnen gaan lachen. Enne, nu de Videoland de eerste beelden van Michella en Louisa Werken Mee heeft gedeeld, lijken de dames die belofte inderdaad waar te maken.

Eigen programma

Na hun belevenissen in de jungle zijn Michella en Louisa binnenkort te zien in hun eigen programma. Michella en Louisa lichtten onlangs alvast een tipje van de sluier op: “De mensen die niet fan zijn, worden in één klap fan”, stelt Louisa. En daar is Michella het helemaal mee eens. “100 procent, kan niet anders. Anders is het maar leedvermaak. Er is niks erger dan ons programma, het was de hel”, verklapt ze alvast. “Voel jij je een depressieve grasparkiet? Nou geloof me, je gaat lachen”, zegt Louisa tot slot.

Trailer

Hoewel we nog een weekje moeten wachten voor het programma officieel van start gaat, heeft Videoland alvast de eerste beelden van Michella en Louisa Werken Mee gedeeld. "Nog een week en dan kan het afzien beginnen 💅 💩", luidt de caption bij de video.

In de trailer is te zien dat de dames zich klaarmaken om mee te werken in verschillende sectoren. Hoewel de dames tussendoor veel lachen, vallen zeker niet alle klusjes in de smaak. "Dit programma moet heten: Michella en Louisa belanden in de hel", deelt Michella erover. Ha!

Michella en Louisa Werken Mee is vanaf 17 juli te zien bij Videoland. 

Bron: Videoland | Beeld: NL Beeld / Arjo Frank