Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit wilden Michella en Louisa vroeger als kind worden

Hoe leuk!

In Michella & Louisa Werken Mee gaan Michella Kox en Louisa Janssen langs verschillende bedrijven om hun handen uit de mouwen te steken. Maar wat wilden de ladies vroeger als kind eigenlijk worden? We verklappen alvast: het zijn heel andere beroepen dan ze uiteindelijk zijn gaan doen.

Bakker en stewardess

"Louisa wilde bakker worden", weet Michella te vertellen aan Grazia. "Ja, ik wilde vroeger banketbakker worden", beaamt ze. "Kun je het geloven? Louisa als bakker", lacht Michella. "Ja, dat wilde ze echt graag. En ik wilde stewardess worden", voegt ze eraan toe. Hoe leuk!

Een andere baan

Banketbakker en stewardess is het allebei niet geworden voor de ladies. Maar stel dat ze nu opnieuw een heel andere baan zouden moeten kiezen, wat zouden ze dan willen worden? "Ik kies dan toch voor televisie maken", zegt Louisa. Maar dat is niet 'iets heel anders', vindt Michella. "Die mag je niet kiezen", stelt ze. "Dan denk ik botoxdokter. Dat zou ik wel willen doen, dat verdient goed", stelt Louisa. En Michella? "Ik spycholoog". Ha!

Terug naar school

En als ze een andere baan voor elkaar zouden moeten uitkiezen? Dan weten de dames ook wel wat het zou worden. "Ik denk dat Mies wel geschikt is als directrice", zegt Louisa. En dat ziet Michella zelf ook wel zitten. "Ja, ik zie mezelf wel als directeur", beaamt ze. "Kinderjuffrouw", ziet Michella haar partner in crime wel doen. "Dat vind ik wel leuk, met kinderen werken", aldus Louisa.

In Michella & Louisa Werken Mee helpen de realitysterren mee bij uiteenlopende beroepen waar een groot personeelstekort is. Zo zagen we de dames al eens op de boerderij, in de ouderenzorg en bij de riolering werken. Elke maandag te zien op Videoland!

Beeld: Videoland