Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thijs Boermans reageert op aanstaande vaderschap: 'Ik word papa'

De acteur vindt het best spannend om vader te worden.

Premiere Stromboli

Nadat gisteren het prachtige nieuws bekend werd dat Anna Nooshin en Thijs Boermans in verwachting zijn van hun eerste kindje, reageert Thijs hierop in zijn eigen podcast Borrelpraat. Enne, hier geeft hij toe dat hij het best een beetje spannend vindt om vader te worden.

Geheime relatie

Hoewel Anna en Thijs hun relatie nooit officieel bevestigd hadden, verscheen gisteren op Anna's Instagram een video waarin ze haar prachtige babybuik laat zien én duidelijk maakt dat het kindje van Thijs is. Hoewel de geruchten over hun relatie hardnekkig waren, hebben de twee hun relatiestatus lang geheim gehouden. Toen Anna onlangs in in Open Casa aan host Robbert Rodenburg vertelde dat ze weer gelukkig was in de liefde, verklapte ze nog steeds niet wie haar lover was.

Onthulling

Nu is het crystal clear: Anna en Thijs zijn samen én zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. In zijn podcast Borrelpraat praat Thijs voor het eerst openhartig over zijn relatie met Anna. "Ik ben een beetje zenuwachtig om het te zeggen, maar ik word papa", onthult hij. "Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten", vertelt hij. "En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng."

Na het alleszeggende filmpje van Anna slingerde ook Thijs gisteravond een bericht de wereld in waarvan we alleen maar heel blij kunnen worden. "Ik word papa 🤍", schrijft hij bij een foto van een paar té lieve babyslofjes.

Reacties

Thijs en Anna worden op Instagram overladen met lieve reacties. "De leukste mommy & daddy ever! Zo blij voor jullie ❤️❤️❤️❤️❤️", schrijft Selma Omari, en ook onder meer Mascha feoktistova, Fawry not Sawry, Monica Geuze en een heleboel GTST-collega's van Thijs wensen het stel veel liefde toe.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @thijsboermans | Beeld: NL Beeld, Instagram @thijsboermans