Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: heeft Diva een nieuwe liefde?

Volgens mommy Michella is het helemaal aan.

Sinds haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle is Diva mede-deelneemster Michella Kox een beetje als haar moeder gaan zien. Michella beschouwt andersom Diva ook als haar ware dochter, en ziet het als haar taak om haar te beschermen. Enne, dat is volgens Michella nu extra hard nodig...

Happy single

Waar veel vrouwen in Echte Meisjes In De Jungle hun vriend of man misten, was het bij Diva vooral haar oma die voor een groot gemis zorgde. Zij was al die tijd namelijk happy single, en had thuis – afgezien van haar hond – geen grote liefde die op haar wachtte. Toch is daar volgens mommy Michella nu verandering ingekomen – zo vertelt ze in haar Instagram Stories.

Verkering

"Ik ben vandaag met mijn liefste kind (Diva, red.) en mijn liefste kind heeft verkering", roept Michella in een story. Wanneer Diva op de achtergrond roept dat het nog niet officieel is, zegt Michella: "Wel waar. Wel officieel. Ik mag zijn naam gewoon niet zeggen, maar Diva is bezet. Of ben je niet bezet?" Uiteindelijk geeft Diva toe dat ze inderdaad verliefd is. How cute!

Waarschuwing

Als aanstaande schoonmoeder wil Michella Diva's nieuwe vriend alvast waarschuwen. "Beste meneer, als u Diva pijn doet, ben ik genoodzaakt om al uw tandjes uit jouw mond te slaan", aldus de realityster. Wie Diva's nieuwe liefde is, verklappen 'moeder en dochter' nog niet. Wij zijn in ieder geval superblij voor Diva!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Echte Meisjes In De Jungle