Oeh! Echte Meisjes in de Jungle gaat over de grens

Valerio en Janice vlogen naar Londen om het format wereldwijd te verkopen!

We hebben de afgelopen weken massaal genoten van Echte Meisjes in de Jungle. Het programma is zelfs zó populair, dat het wellicht ook in het buitenland gemaakt gaat worden. Valerio en Janice vlogen naar Londen om het format te presenteren aan internationale televisiemakers.

Ervaringen delen

“Jaaa ik ben dus in Londen”, vertelt Janice enthousiast in een video op haar Instagram Stories. “Eigenlijk voor iets superleuks, voor werk. Ze hebben mij namelijk gevraagd om Echte Meisjes in de Jungle te vertegenwoordigen”, legt ze uit. “We hebben vandaag een conference, samen met Valerio, waarin we gaan praten over onze ervaring. En de doelstelling is dan uiteindelijk om Echte Meisjes in de Jungle ook te verkopen, wereldwijd.” Wauw!

“Zie je me al zitten?” vervolgt ze grappend. “Hello, my name is Janice from the Blok and it was a great experience. I wear a green suit today because the color of the jungle is green…” De zorgen waren echter voor niks, want even later laat ze weten: “We did well!

Bron: Instagram @janiceblok en @phalerieau

Format showcase

Ook Valerio deelt een aantal kiekjes van het event op the gram. “Omdat Echte Meisjes in de Jungle zo abnormaal veel gestreamd is op Videoland – en daarmee zelfs de Tim Burton serie Wednesday heeft verslagen – mochten Janice en ik naar Londen om daar tijdens de Warner Brothers Format Showcase over te vertellen”, aldus de presentator. Naast werk hebben de twee hun tijd ook goed besteed in de stad. “Daarna heb ik mezelf natuurlijk getrakteerd op een fraai corduroy broekje en jullie kunnen in de comments lezen of Janice nog is geslaagd in haar zoektocht naar Uggs…”

Echte Meisjes

Dit jaar keerde Echte Meisjes in de Jungle na jaren weer terug op de Nederlandse televisie – en het was een groot succes! Gaby, Louisa, DivaJaniceLenaJill, Kelly, EsméeFabiolaAnnebelChannah en Michella streden in twee teams tegen elkaar in de jungle van Laos. Uiteindelijk ging Kelly er in de finale met de winst vandoor.

Bron: Instagram @janiceblok en @phalerieau | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws