Esther Vedder onthult geslacht van kindje met schattige gender reveal video

Ben jij team boy of girl?

Begin dit jaar kwam er groot nieuws naar buiten voor ontwerpster, onderneemster, en Twin of Gold Esther Vedder. Ze verwacht namelijk haar eerste kindje! Ze maakt nu op feestelijke wijze bekend of het een jongetje of een meisje wordt, door een video van de gender reveal met ons te delen.

Mommy to be

Inmiddels is de mommy to be alweer een poosje zwanger en is dat duidelijk te zien. Zo deelde ze onlangs nog haar prachtige babybuik met haar volgers. “Almost halfway 👼🏼🤰🏼❤️ Zo dankbaar voor deze zwangerschap en het geluk dat het mij heeft gebracht. Nooit geweten dat dit zo’n speciale tijd zou zijn. Wonders of life 🙏🏼”, klinkt de caption bij de prachtige pregnancy foto’s. Wauw!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esther Vedder (@esther.vedder)

Gender reveal

Inmiddels weten de twee het geslacht van hun ongeboren kindje, en dat delen ze met alle plezier met vrienden en familie, via een gender reveal party. Het feestelijke moment is op video vastgelegd, zodat ook de rest van de wereld nu weet wat het gaat worden, namelijk een… – tromgeroffel – …meisje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esther Vedder (@esther.vedder)

OUR LITTLE…🍼👼🏼”, schrijft Esther bij de zoete video waarop te zien is dat het koppel meer dan blij is met dit nieuws.

Reacties

Onder de video stromen de reacties en felicitaties binnen. Trotse tante Anne Vedder reageert onder de post: ”Yessss! Een mini Esthertje on the way!! 😍”, RHOACherry-Ann reageert ”Gefeliciteerd 🥳” en Mariëlle Smit juicht ”Jaaaaaaa!!! #teamgirl 💖”

Congrats, Esther en lover Ismael!

Bron: Instagram @esther.vedder | Beeld: Vedder & Vedder, Instagram @esther.vedder

Laatste nieuws