Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het eetdagboek van Yolanda Hadid

Spoiler: ze is geen grote eter.

Presevent HNTM 2022

Als topmodel ben je natuurlijk gewend om zo gezond mogelijk te leven om in shape te blijven. Zo ook Yolanda Hadid, die we onder andere kennen als jurylid in Holland's Next Top Model, maar natuurlijk óók als moeder van topmodellen Gigi en Bella. Maar wat eet Yolanda eigenlijk zoal op een dag? We nemen een kijkje in haar eetdagboek!

Ontbijt

Yolanda begint elke dag met een glas water met citroensap. Daarna eet ze een kom havermout die ze klaarmaakt met een klontje organische boter. Ze topt af met geschaafde amandelen en wat fruit. Om het ontbijt wat zoeter te maken, voegt ze er wat Stevia en honing aan toe.

Lunch

Bij de lunch gaat Yolanda vaak voor een eiwitrijke salade. Meestal gebruikt ze kipfilet als hoofdingrediënt, en voegt ze daar groenten als rucola en spruitjes aan toe. De dressing maakt ze van een beetje olijfolie gemengd met honing.

Snack

Of we dit echt een snack kunnen noemen zijn we nog niet over uit, maar Yolanda maakt 's middags als tussendoortje vaak een drankje van warme geitenmelk met een beetje kardemom, kaneel en honing.

Avondeten

Omdat Yolanda doorgaans vaak vroeg naar bed gaat, kiest ze 's avonds vaak voor een licht verteerbare maaltijd. Ze maakt dan bijvoorbeeld een groentesoep met kippenbouillon en groenten als knoflook, wortel, ui, selderij, courgette en boerenkool. Het woord koolhydraten komt blijkbaar niet voor in Yolanda's woordenboek!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220902 - Persevent Holland Next Top Model 2022 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Yolanda Hadid