Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kaj Gorgels licht tipje van de sluier op over naam van aanstaande kindje

Blijkbaar is de naam jaren geleden al bedacht.

MTV EMA pre-party 2019

Het duurt niet lang meer voordat Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk hun eerste kindje samen mogen verwelkomen. Super spannend natuurlijk, maar gelukkig staat de naam van hun aanstaande zoontje al helemaal vast. Aan RTL Boulevard vertelt Kaj hoe ze tot deze naam zijn gekomen.

Gender reveal

In maart dit jaar verrasten Kaj en Jessie Jazz hun Instagram-volgers met een prachtig filmpje waarin duidelijk werd dat ze een kindje verwachtten. Even later, in april, onthulde het koppel tijdens een gender reveal party het geslacht van hun kleine wondertje. Hoewel zowel Kaj als Jessie het voorgevoel had dat het een meisje zou worden, weten we inmiddels dat het couple een jongetje verwacht.

Spannend

Rond half september is het zover, en mogen Kaj en Jessie hun kindje verwelkomen. Aan RTL Boulevard geeft Kaj toe dat hij het best spannend vindt. Hij vindt het nog altijd moeilijk voor te stellen dat hij straks papa is. “Ik denk dat ik het pas op het moment dat ik hem in mijn armen hou echt besef.”

Naam

Eén ding dat scheelt, is dat de naam al lang en breed besloten is. Kaj onthult dat de naam vijf jaar geleden al bedacht is. Jessie was het hier niet altijd mee eens, maar sinds het bekend is dat het een baby boy wordt, is ze helemaal overtuigd. “Ik vroeg: weet je het zeker? En ze zei: ik voel het eigenlijk toch wel", aldus Kaj. Wij hopen vooral dat Jessie en Kaj genieten van de laatste loodjes!

Bron: RTL Boulevard, Love Reality | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 2019, October 28. Westergas Theater, Amsterdam, the Netherlands. Kaj Gorgels and Jessie Jazz Vuijk at the MTV EMA pre-party 2019.