Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gender reveal: Jessie Jazz en Kaj onthullen geslacht van hun kindje

And it's a...

Rob Peetoom 50th anniversary

Vorige maand maakten Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels het heugelijke nieuws bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. En gisteren onthulden de parents to be met een prachtige video op Instagram of ze een jongen of een meisje verwachten.

In verwachting

Iets meer dan een maand geleden plaatsten de lovebirds op Instagram een video waarin we een klein kijkje in hun relatie-timeline kregen, met als einde een filmpje van een stralende Jessie tijdens de eerste echo van hun wondertje. Dat Jessie eerder een miskraam kreeg in dezelfde week dat haar vader overleed, maakt het extra bijzonder dat ze nu samen met haar grote liefde Kaj een kindje verwacht.

Gender reveal

Inmiddels weten de twee ook het geslacht van hun kindje, en dat delen ze met alle plezier met vrienden en familie, via een gender reveal party. Het feestelijke moment is op video vastgelegd, zodat ook de rest van de wereld nu weet wat het gaat worden, namelijk een… – tromgeroffel – …jongetje!

"Gisteren was de grote, magische dag waar we zoooo lang naar hebben uitgekeken", deelt Jessie in haar Instagram-story. "Wat ben ik dankbaar voor al deze mooie mensen, familie, prachtige vent & het wonder in mijn buik. Het is een dag die we nooit zullen vergeten❤️ " In de comments wordt het stel overladen met felicitaties. "Omg gefeliciteerd 😍 💙💙💙", schrijft Sylvia Geersen en "Als die maar net zo rustig en kalm is als zijn vader, kan het niet mis gaan! 😂❤️", schrijft Kaj. Gefeliciteerd!

Bron: Instagram @jessiejazzvuijk | Beeld: NL Beeld / BrunoPress