Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ha! Kaj Gorgels bereidt zich voor op het vaderschap

'Ik ben er klaar voor hoor…denk ik…'

Onlangs maakten Jessie Jazz en Kaj Gorgels bekend in verwachting te zijn van een kindje. Kaj is alvast druk bezig met de voorbereidingen op de kleine...

Aanstaande vader

“Onze liefde verzegeld met een groot wonder ❤️👶🏼”, scheef het stel op Instagram bij de bekendmaking. De lovebirds plaatste een lieve video waarin we een klein kijkje in hun relatie timeline krijgen. Zo zien we stukjes uit 2018, toen ze net samen waren, tot aan nu. De video eindigt met een beeld van een stalende Jessie, die lacht tijdens de eerste echo van haar kleine spruit.

Voorbereidingen

Inmiddels houdt het koppel ons regelmatig op de hoogte van het zwangerschapsproces en showt Jessie zo nu en dan haar baby belly op the gram. Kaj is op zijn beurt ook erg druk met de voorbereidingen. Hij plaatst op Instagram een foto dat hij alvast 'even aan het oefenen' is. Hij schrijft bij de caption: ''Ik ben er klaar voor hoor…denk ik…'' Ha!

Reacties

Het regent reacties onder de post van de aanstaande dad to be. De een geruststellender dan de ander. Zo reageert iemand ''En jij maar denken dat Special Forces VIPS zwaar was🤣'', een ander ''Nee dat ben je nooit😂 eerste niet en zelfs met een tweede niet😂'' en ''Denk aan je mantra Kaj: t wordt vanzelf vrijdag🤪🤣.''

Nesteldrang

Mocht 'ie er nog niet helemaal klaar voor zijn, kan hij vast terecht voor wat ouderschapsadvies bij liefje Jessie Jazz. Die is naar eigen zeggen namelijk obsessief bezig met organiseren, plannen en alles wat daarbij hoort. Ze heeft vast nog wel een – in drievoud uitgeprint – overzichtelijk, gecategoriseerd, op kleur gesorteerd, wetenschappelijk onderbouwd artikeltje liggen over verantwoord vaderschap. Met ondersteunende emoticons die de boodschap beter doen indalen. Ha!

Bron: Instagram @kajstypetjes | Beeld: NL Beeld