Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! B&B Vol Liefde-Marian over rest van seizoen: 'Het wordt echt heel leuk'

'Het is vreemd om mezelf terug te zien.'

De altijd vrolijke Marian is een van de B&B-eigenaren in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. De 68-jarige B&B-eigenaresse heeft een B&B in het zonnige Portugese Algarve, waar ze op dit moment een aantal heren verwelkomt.  Tot nu toe verklapt Marian niet te veel over haar gevoelens voor de mannen, maar ze laat weten dat het binnenkort leuker gaat worden.

Zoektocht naar de liefde

Na altijd hard gewerkt te hebben geniet Marian nu van haar B&B onder de Portugese zon. Ze is al 35 jaar helemaal op haar plek, maar toch mist ze een leuke man om haar leven mee te delen. Er bestaat een kans dat ze de liefde vindt bij Ed, maar daar houdt ze zich nog wijselijk stil over. In een interview met RTL Boulevard sprak ze over haar liefdesavontuur.

Voor de B&B-eigenaresse was het wel even wennen om zichzelf terug te zien op tv. “Het is vreemd om mezelf terug te zien. Je ziet natuurlijk alles. En het zwempak natuurlijk.” Marian laat weten dat ze juist door mee te doen aan het programma zelfverzekerder is geworden. “Ik krijg volop lieve reacties, dat doet me goed.”

Band met de mannen

Op dit moment heeft Marian drie mannen in huis. Dat ze op leeftijd zijn, maakt haar niets uit. Olof is superfit en zou je zeker jonger schatten en bij Ed begint ze al te giechelen. Daarnaast kunnen we allemaal zien dat er met Gerry helaas geen klik is.

Marian wil de kijkers graag aanraden het programma te blijven volgen, want er gaat nog van alles gebeuren. Ze vertelt in een spoiler dat het nog véél leuker gaat worden. “Het wordt echt heel leuk. Laat ik hopen dat ik me snel honderd procent kan geven voor de nieuwe liefde”, vertelt ze. Oeh la la!

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde