Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ka-ching! Zóveel betaal je om een nachtje in de B&B van Marian te slapen

Tijd om je spaarrekening even lief aan te kijken.

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is inmiddels in volle gang en wij zitten er alweer he-le-maal in. Eén van de B&B-eigenaren die deze zomer op zoek gaat naar de liefde van haar leven, is Marian. De 69-jarig selfmade-women runt een prachtige B&B in Portugal. Lijkt het je wel wat om daar een nachtje te verblijven? Sla je spaarvarken dan maar vast kapot.

Roze villa

Marian heeft niet zomaar een B&B. Nee, het gaat hier om een enorme roze villa in het zonnige Portugal. Ben jij ook helemaal verliefd geworden op het Barbie Dream House van Marian? Dan is het wellicht tijd om je spaarrekening even lief aan te kijken. Een nachtje verblijven in de B&B is namelijk niet bepaald goedkoop.

Laagseizoen en hoogseizoen

Natuurlijk zit er verschil in of je in het laagseizoen of hoogseizoen op bezoek komt bij Marian. In het laagseizoen ben je – uiteraard – goedkoper uit en betaal je zo'n 500 euro per nacht. In de zomer ben je nog veel meer kwijt voor een verblijf in de mansion. Dan moet je zo'n 736 euro per nacht afrekenen. Dat komt dus neer op zo'n 5000 euro per week. Ka-ching! Wij snappen dan ook wel dat Marian een heerlijk leven leidt onder de Portugese zon.

Veel plekjes bezet

Enne, veel mensen laten zich helemaal niet afschrikken door de prijs. Er zijn namelijk al behoorlijk wat plekjes bezet dit jaar. En laten we eerlijk zijn, voor die prijs krijg je ook wat. Villa Surga, zoals het roze droomhuis heet, beschikt namelijk over een golfbaan, een buitenzwembad, een binnen- en buitenterras en natuurlijk Wi-Fi, airco en een volledig uitgeruste kamer. En je hebt zelfs beschikking over een wasmachine. Heerlijk!

Bron: Upcoming | Beeld: RTL