Oh no! Slecht nieuws voor B&B Vol Liefde-Walter

Wat een pech!

Hoewel het volop zomer is in Nederland, merken we daar helaas nog niet veel van. Het is behoorlijk koud voor de tijd van het jaar, het regent veel en het is grijs buiten. Maar ook in Frankrijk bij Walter van B&B Vol Liefde is het weer niet om over naar huis te schrijven. Hij heeft daardoor zelfs flinke schade aan zijn B&B.

Krak, boem

In Frankrijk is het heus niet alleen maar zonnig weer. Nee, het ging er zelfs even zo heftig aan toe, dat Walter schade heeft opgelopen door een afgebroken tak. Dat laat de B&B-eigenaar weten via zijn Instagram Stories. “KRAK, boem….. Gat in het dak”, schrijft hij bij een tweetal foto’s van het incident. “Gelukkig van een oude schuur en niet van een huis”, voegt hij daar nog aan toe.

Walter B&B
Beeld: Instagram @ledomainevert

Le Domaine Vert

Walter is de trotse eigenaar van B&B Le Domaine Vert in Frankrijk. Het groene paleisje bestaat niet alleen uit een bed and breakfast, want er is ook ruimte voor natuur, stilte, donkerte, verbinden en ontmoeten. Op zijn terrein worden regelmatig retraites en trainingen gehouden. Zijn tempel speelt daarbij een belangrijke rol. Gelukkig heeft die geen schade opgelopen!

Inmiddels heeft Walter al een aantal dames op bezoek gehad, maar er is nog geen romantische spark ontstaan. Wellicht komt er de komende weken nog een vrouw op zijn B&B waarbij dat wél gebeurt. Let’s hope so! 

Bron: Instagram @ledomainevert, Love Reality | Beeld: RTL

Laatste nieuws