Kylie Jenner onthult naam van zoontje

Ook plaatst de realityster voor het eerst een foto waarop haar zoons gezicht te zien is. 

Kylie Jenner en Travis Scott werden in februari 2022 de trotse ouders van zoontje Wolf. In maart 2022 maakte Kylie echter bekend dat de naam Wolf toch niet bij haar zoon past, en dat hij een andere naam zou krijgen. Welke naam het kindje dan kreeg, hield Kylie lange tijd geheim. Tot nu toe. 

Zoontje

Op 2 februari 2022 werd Wolf Jacques Webster geboren. Hoewel Kylie en Travis in de eerste instantie blij waren met de naam die ze voor hun zoon hadden gekozen, maakte Kylie in maart 2022 bekend dat het jongetje geen Wolf meer heet. Ze vertelde dat ze de naam toch niet bij hem vond passen.

Lange tijd hield Kylie de nieuwe naam van haar zoon geheim en deelde ze ook geen herkenbare foto’s van haar tweede kindje. Tot nu toe. 

Arie

Kylie plaatste gisteren een carrousel met foto’s op Instagram. Op alle foto’s is haar zoon voor het eerst volledig te zien. Ook onthult Kylie de naam van haar zoon. In de caption schrijft Kylie dat haar zoon Aire heet. 

Lange tijd waren fans van Kylie maar wat nieuwsgierig naar de nieuwe naam van haar zoon. Sommigen waren zelfs zo nieuwsgierig dat ze zelf op onderzoek uitgingen op het internet. Op TikTok gisten fans dat de naam van het kindje Kristan zou zijn geworden, maar dat bevestigde Kylie nooit. Aire, it is! 

Kylie en Travis hebben samen twee kinderen. Op 1 februari 2018 kwam dochter Stormi ter wereld, en op 2 februari 2022 werd Aire geboren. Naar verluidt zijn Travis en Kylie helaas opnieuw uit elkaar. Zo bevestigde een bron begin deze maand aan Us Weekly dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet en goede vrienden blijven. 

Bron: Elle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws