Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner onthult: 'Ik ben gestopt met fotoshoppen'

'Ik ben juist ontzettend zelfverzekerd'

Diehard fans die The Kardashians kijken zijn helemaal up-to-date als het gaat om het nieuwe seizoen van de bekende familie. Enne, dan weet je inmiddels ook dat Kylie Jenner in de meest recente aflevering een bijzondere onthulling heeft gedaan. De beauty is namelijk gestopt met het fotoshoppen van haar foto's. In de aflevering legt ze precies uit waarom ze hiervoor heeft gekozen.

Negativiteit

"Ik zie nu zoveel jonge meisjes op het internet die hun foto's volledig bewerken, ik ben ook door die fase heen gegaan", bekent ze in de aflevering. En doordat de Jenner-telg een van de meest gevolgde A-listers is op de wereld, heeft ze ook vaak gekampt met negativiteit. "Ik denk dat ik alle negatieve dingen en geruchten wel heb gehoord die iemand over mij zou kunnen zeggen. Des te vaker het gebeurt, des te sterker ik word en des te minder het me uitmaakt."

Grootste misvattingen

Toch wil Kylie het moment ook meteen pakken om eens en voor altijd duidelijk te maken dat niet alles in de media waar is van wat ze over haar zeggen. "Ik hou nog steeds van mezelf. Een van de grootste misvattingen over mij is dat ik een onzeker kind was. En dat ik veel operaties heb ondergaan om mijn hele gezicht te veranderen. Dit is niet waar, ik heb alleen fillers gehad", biecht ze op.

'Juist zelfverzekerd'

Al eerder beet Kylie van zich af nadat er in de media verschillende dingen over haar 'onzekerheid' de wereld in werden gebracht. "Ik ben juist ontzettend zelfverzekerd", liet ze toentertijd weten aan HommeGirls. Eerder vertelde ze ook al aan Paper Magazine te balen dat mensen denken dat ze veel aan haar gezicht heeft laten doen. “Daar klopt helemaal niks van. Mensen begrijpen gewoon niet wat je met goede make-up en fillers kan bereiken.” Waar ze precies allemaal fillers heeft, vertelde ze niet.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld