Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Joey van De Bachelorette wordt vader

En het wordt een...

Zo'n drie jaar geleden deed Joey Vanherle mee aan De Bachelorette. Hij wist het hart van Gaby Blaaser te veroveren, maar het leidde niet tot een lange relatie. Inmiddels heeft cupido alsnog raak geschoten voor Joey en is hij al een tijdje gelukkig met Kim. Sterker nog, de twee verwachten een kindje samen!

Lang Leve de Liefde

Na zijn deelname aan De Bachelorette deed Joey nog een tweede poging om de ware te vinden en gaf hij zich op voor Lang Leve de Liefde. Helaas verliep ook dat avontuur minder goed dan hij had gehoopt. Inmiddels is het helemaal goedgekomen voor de realityster. Joey is al een tijdje happily in love met zijn vriendin Kim.

Papa

Hoewel hij een privéaccount heeft op Instagram en hij tegenwoordig dus behoorlijk achter de schermen probeert te blijven, kondigde hij onlangs op Facebook wel heel leuk nieuws aan. Joey wordt namelijk vader! Op Facebook post hij namelijk een foto van de echo, zo wist Reality_fbi te achterhalen.

Kleine meid

Ook verklapt hij stiekem al wat het geslacht wordt van hun aanstaande spruit. "Je bent nu nog zo klein. Warm in mama's buik zo fijn. Groei nog maar even. Tot wij je alle liefde kunnen geven. We kunnen niet wachten, maar neem je tijd. Wat zijn wij al zo trots op jou kleine meid." Enne, het lijkt er dus op dat het een meisje wordt! Congrats, Joey!

Bron & Beeld: @realityfbi, De Bachelorette