Bachelorettes Joey geschrokken na deelname aan Lang Leve de Liefde

Het zorgt ervoor dat hij met 'een dubbel gevoel' op zijn deelname terugkijkt.

Twee jaar geleden deed Joey Vanherle mee aan De Bachelorette. Hij wist het hart van Gaby Blaaser te veroveren, maar het leidde niet tot een lange relatie. In een tweede poging om de ware te vinden gaf hij zich op voor Lang Leve de Liefde. Helaas verliep ook dat avontuur minder goed dan hij had gehoopt.

Een zure nasmaak

In Lang Leve de Liefde werd Joey aan Merel gekoppeld. Helaas bleek al snel dat er geen romantische klik was tussen de twee, maar inmiddels zijn ze good friends. Toch heeft Joey achteraf een ‘dubbel gevoel’ bij zijn deelname aan het programma, deelde hij op Instagram. Hij heeft er naar eigen zeggen ‘een beetje een zure nasmaak’ aan overgehouden. Het zit hem niet zozeer dwars dat de date geen romantisch succes was; hij vindt vooral de reacties vervelend.

Klacht indienen?

Joey heeft heel veel negatieve berichtjes gekregen naar aanleiding van zijn deelname aan LLDL. Dat ligt volgens hem aan de makers van het programma. “Wat ik jammer vind, is dat er heel veel geknipt is in de uitzending. Het is heel raar in elkaar gezet en daardoor kom ik er vervelend uit”, schrijft hij op Instagram. Hij had graag een klacht over het programma willen indienen, maar kreeg de aflevering pas te zien toen hij werd uitgezonden.

Als het aan Joey ligt, krijgt dit verhaal nog een staartje: “Heel jammer dat half Nederland nu denkt dat ik arrogant, narcistisch en weet ik veel wat ben. Dat ben ik absoluut niet en dat weten de belangrijkste personen in mijn leven en ik zelf gelukkig. Dat is alles wat telt.” Bekijk een fragment van Joey en Merels date hieronder:

Nog steeds contact

Hoewel het uiteindelijk dus niks is geworden tussen Joey en Merel, is hij wel heel blij met de vriendschap die ze nu hebben. “We matchen op heel veel vlakken, alleen voor mij niet op liefdesgebied. We hebben nog steeds contact en gaan als vrienden verder”, zegt hij. Toch nog een beetje een happy end dus!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette, Instagram Lang Leve de Liefde

Laatste nieuws