Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Vriendin Marc-Junior reageert op vreemdgaan met Megan

'Baal ervan dat het zo is gelopen en hij zich niet heeft kunnen gedragen daar'

Dat Megan Desaever is verdergegaan met een nieuwe liefde stak ze afgelopen maandag niet onder stoelen of banken. Zo lijkt de Belgische schone dolgelukkig met haar nieuwe lover Marc-Junior. Maar wat blijkt? Marc-Junior bleek in Nederland gewoon een vriendin te hebben. Wait, what? Enne, die vriendin heeft inmiddels ook gereageerd op de nieuwe romance van haar (ex-)vriend.

Vriendin in Nederland

Reality FBI kwam tot de grote ontdekking dat Marc-Junior gewoon nog een vriendin in Nederland heeft zitten. "Marc-Junior heeft/had gewoon een relatie met een meisje en die heeft hij dus bedrogen met Megan. Ik heb dat meisje inmiddels gesproken", zo liet het Insta-account afgelopen maandag weten op hun stories.

Het meisje in kwestie heet Lydia en heeft openhartig haar verhaal gedaan. Zo vertelt ze dat zij en Marc-Junior voordat hij naar Cherso ging, twee maanden lang een relatie hadden met elkaar. "Samen koffer ingepakt alles, ik hoefde mij 'nergens' zorgen om te maken. Vervolgens 12 uur later gaat hij volledig vreemd met Megan", vertelt ze. "Vond het gewoon heel heftig. Waren zo goed samen. In 't openbaar mensen wisten hier vanaf."

Jammer hoe het is gelopen

Maar dat was nog niet alles. Zo legt Lydia uit dat hij op haar verjaardag een mooie ketting met een bijpassend armbandje heeft gekocht en dat ze elkaars vrienden al hadden ontmoet. "Hij was zelfs aan het overwegen om deze zomer ook over te komen vliegen naar Malaga om met mij te zijn. Het is jammer hoe het gelopen is, had het graag anders voor mij gezien."

"Baal ervan dat het zo is gelopen en hij zich niet heeft kunnen gedragen daar", vervolgt ze. "Na dat berichtje niks meer gehoord alleen 'fijne vakantie'. Niet eens een belletje, had anders van hem verwacht." Heftig!

Bron: Instagram @reality_fbi | Beeld: MTV