Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok pakt oude hobby weer op: 'Lang geleden'

Janice is echter niet de enige bekende die we voorbij zien komen op de motor.

Presenteren, acteren én zingen: Janice Blok is van alle markten thuis. Enne, niet alleen in de mediawereld, maar ook op de weg. Zo heeft de beauty naast haar autorijbewijs, ook nog eens haar motorrijbewijs. Een probleempje: het was alweer tien jaar geleden de laatste keer dat ze op een motor had gereden! Hoog tijd dus voor Janice om een opfriscursus te volgen, zo deelt ze in haar Instagram-story.

Opfriscursus motorrijbewijs

"Ik heb mijn motorrijbewijs al 10 jaar geleden gehaald, gelijk na mijn auto", begint Janice op haar Insta-stories. "Maar het is al zo lang geleden dat ik weer de weg op ben gegaan, dat ik weer een opfriscursus heb genomen." Op haar stories zien we Janice hardop denken over het schakelen en rijd ze uiteindelijk weg.

En als we op het Instagram-account van de rijschool kijken waar Janice haar opfriscursus volgt, zien we dat ze niet de enige bekende is die daar lest. Zo zien we niemand minder dan Sylvia Geersen ook voorbijkomen op de stories van de rijschool. "Dit is zo leuk!", horen we haar zeggen in een video waarop we Syl op een motor zien rijden.

Acteren

Janice timmert inmiddels hard aan de weg als presentatrice en actrice. Zo speelde ze onlangs al in de bioscoopfilm bemachtigd. Enne, de opnames van De Tatta's 2 zijn begonnen, zo deelde ze een aantal weken geleden op Instagram.

Janice droomt er al een tijd van om de acteerwereld in te gaan. Onlangs vertelde ze nog aan RTL Boulevard hoe het balletje voor haar is gaan rollen. “Ik heb mijn hele leven al theater gedaan en talloze theater en acteeropleidingen gedaan, maar ik kreeg zo vaak ‘nee’ te horen”, vertelt Janice. “Ik heb echt heel veel audities gedaan en ik kreeg eigenlijk altijd te horen ‘Ja je bent, goed, maar je bent niet wat we zoeken’. Daar was ik zo klaar mee en toen ben ik eigenlijk mijn acteerervaring naar online gaan vertalen. En daar werd het wel gewaardeerd”, aldus Janice. Uiteindelijk heeft haar harde werk als content creator alsnog uitgepakt en werd de beauty dus gevraagd voor De Tatta’s.

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: Instagram @janiceblok, NL Beeld