Kylie Jenner openhartig over waarom ze met lipfillers begon

De reden is eigenlijk best heftig...

Lees ook

The end of an era: ons favoriete realityprogramma Keeping Up with The Kardashians is geëindigd. Maarre, gelukkig voor ons kwamen de Kardashian-Jenners nog eenmaal samen tijdens de KUWTK Katch-Up. Hierin deden de realitysterren een paar shocking onthullingen. Zo vertelde Kylie Jenner waarom ze besloot lipfillers te nemen.

Volle lippen

Een paar jaar geleden was iedereen in de ban van Kylie Jenners lippen. Ineens waren die, eh, een stuk voller geworden. Kwam het door de puberteit? Was ze gewoon heel goed met make-up? Of was de jonge realityster toch aan de lipfillers geslagen? Hoewel Kylie zelf lange tijd volhield dat ze haar lippen gewoon overlijnde met lipliner (wat uiteindelijk hét succes voor haar lipkits was), bleken haar volle lippen niet geheel au naturel te zijn.

Onzekerheid

Nee, dat Kylie haar vollere lippen aan lipfillers dankt, is al een paar jaar geen geheim meer. Maarre, waarom is ze hier eigenlijk ooit aan begonnen? In de KUWTK-special onthult ze de best wel verdrietige reden hierachter. Toen host Andry Cohen haar vroeg of Kylies onzekerheid over haar lippen invloed had op haar succesvolle carrière in de beautywereld, gaf ze een verrassend eerlijk antwoord. “Zeker weten. Ik denk dat mijn liefde voor make-up is begonnen toen ik erachter kwam dat mijn lippen eigenlijk vrij dun waren”, vertelt ze.

Zelf had Kylie nooit echt door dat ze dunnere lippen had, totdat ze haar eerste zoen had. “Ik had er nooit zo bij stilgestaan, totdat de jongen met wie ik voor het eerst zoende zei: 'Wow je kunt heel goed zoenen, maar je lippen zijn zo dun'”, aldus de realityster. “Dat kwam hard aan. Zeker omdat ik die jongen toentertijd zo leuk vond. Het had een ongelofelijk negatief effect op me.” Awh!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook