Zien: Kylie Jenners nieuwe hairdo geeft ons Y2K-vibes

King Kylie is back!

Hoewel Kylie Jenner in haar jongere jaren erg fan was van het veranderen van haar uiterlijk door middel van pruiken, zien we de moeder van twee tegenwoordig niet meer met extreme make-overs. Toch hebben we ‘King Kylie‘ recent weer mogen herontdekken op de cover van CR Fashion Books, en we’re here for it!

King Kylie

Voor het tijdschrift CR Fashion Books, van voormalig Franse Vogue-hoofdredactrice Carine Roitfeld, besloot de beroemde Jenner terug te gaan in de tijd om zo weer een stukje van haar inner King Kylie naar boven te halen. Zo droeg Kylie voor de shoot een heleboel jaren negentig geïnspireerde kapsels en werd het allemaal ietwat speelser dan dat we van haar gewend zijn.

Y2K-look

En wat nóg geweldiger is dan alle prachtige looks die we hebben mogen bewonderen, is dat Kylie ook nog eens samen met haar glamourteam alle details van achter de schermen met ons heeft gedeeld. Wauw!

In deze amazing look maakte Kylie haar debuut met een rode streep-haarkleur én een micro-pony. De strepen staan voor dikke highlights en zijn een knipoog naar de throwback Y2K-trend die Rihanna, Dua Lipa en Billie Eilish ook al eens eerder probeerden. Met een dunne brow en een nude lipcombo verwijst het Jenner-telg ook nog stiekem naar Pamela Anderson, die bekend stond om haar 90’s lipliner. Love it!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jesus Guerrero (@jesushair)

Gothic uitvoering

Maar niet alleen deze statement look was er één voor in de boeken. Ook de donkere gothic uitvoering van de Y2K-look was een echte showstopper! Met een zwarte lipliner, een bloedrode lipstick en een prachtige smokey-eye betoverde de moeder van twee al haar volgers. En om dit thema voort te zetten koos ze voor een stoere, choppy mullet pruik, met een oversized, bruine leren jas met cowboylaarzen. Wij zijn fan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CR Fashion Book (@crfashionbook)

Oké, ook al draagt de prachtige celeb hier alleen maar pruiken, we want more! We zijn inmiddels zo gewend aan de consistente looks van Kylie, dat we niet door hadden dat we de King Kylie era zó erg gemist hebben.

Bron: Glamour | Beeld: Instagram Brunopress

Laatste nieuws