Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Molly Mae en Tommy Fury binnenkort te zien in Netflix-docu

'So... catch us on Netflix'

Goed nieuws voor fans van Molly Mae en Tommy Fury: de twee zijn binnenkort te zien in de Netflix-docu At Home With The Furys. De documentaire gaat over de wereldberoemde boks-familie Fury, die op de voet wordt gevolgd in hun dagelijks leven. Enne, omdat Tommy het broertje is van de welbekende bokser Tyson Fury, zijn ook hij en Molly Mae te zien in de documentaire. Exciting!

Maak je klaar voor een knock-out show

"So... catch us on Netflix 🎬", laat Molly Mae weten in haar Instagram Stories waarin ze de trailer deelt. Oké, de documentaire gaat met name over Tyson, maar omdat familie zo'n belangrijke rol speelt in het leven van de bokser, is de kans supergroot dat Tommy én Molly vaak te zien gaan zijn in de docu. Daarnaast verklapt de trailer dat ook al een beetje, aangezien we de kersverse mama en papa vaak terugzien komen. "Een schokkend inzicht in het Fury koninkrijk, dus maak je klaar voor een knock-out show", laat Netflix weten. Oeh!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tyson Fury (@tysonfury)

Startdatum in Engeland

"At home with the Fury's. Coming 16th August 🤍", deelt Molly Mae daarna in haar stories. Hierin kunnen we ook meteen zien dat de knappe blondine close-ups deelt van de shots die in de documentaire te zien gaan zijn.

Vanaf 16 augustus is At Home With The Furys dus te zien in Engeland, maar het is nog niet duidelijk wanneer de documentaire op de Nederlandse Netflix verschijnt. Dat wordt dus nog even afwachten. Maarre, natuurlijk wel een leuk vooruitzicht!

Bron: Instagram @mollymae | Beeld: Instagram @mollymae, NL Beeld