Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Molly-Mae Hague showt coupe zonder haarextensions

Wij zijn fan!

Pride of Britain Awards 2022 - London

Waar we Molly-Mae in het verleden met flink wat extensions door het leven zagen gaan, zien we haar de laatste tijd vooral met een natuurlijke coupe. Haar nieuwe leven als kersverse mom heeft – hoe kan het ook anders – hier dus verandering in gebracht. Hoewel we die natuurlijke coupe de laatste tijd alleen nog met een vast kapsel konden bewonderen op haar Instagram, plaatst de beauty nu een foto met los haar. We like!

Korte coupe

Sinds de kleine Bambi, zoals het dochtertje van de twee heet, geboren is, staat het leven van Molly-Mae en haar vriend Tommy Fury natuurlijk op z’n kop. Behalve een aantal sneak peeks van hun kleine wonder, heeft Molly Mae nog niet veel van zich laten horen. Tot er deze week een kiekje van de - nu natural - beauty op Instagram verscheen. “1 hele maand als een mama”, schrijft ze bij de foto.

Wat opvalt is dat ze vol trots haar naturelle kapsel laat zien. Waar de Love Island-ster normaal gesproken lange blonde lokken heeft, is nu duidelijk te zien dat ze hier afscheid van genomen heeft. Voor even dan. Ze rockt nu een prachtige lob – ofwel long bob – die ze mooi heeft gestyled.

Molly-Mae en Tommy Fury

Molly-Mae deed in 2019 mee aan Love Island UK, waar ze Tommy ontmoette. Zij en Tommy gingen al snel samenwonen en we zien regelmatig lieve kiekjes van de lovebirds op social media voorbijkomen. Afgelopen mei deed Tommy nog een boekje open aan The Sun, waarin hij al stiekem doorschemerde dat hij graag papa wilde worden. Zo gaf hij toe dat hij “niet kon wachten” om een gezin te stichten met Molly. “Ik wil vier kinderen, maar het is Molly’s lichaam en zij is degene die er doorheen moet – maar ik zal er met haar zijn bij elke stap”, zei Tommy. Well, als dat zo is zullen we voorlopig maar even moeten wennen aan Molly-Mae haar nieuwe mom kapsel! Ach, wij waren sowieso al fan van de korte coupe.

Bron: Fem-fem, Instagram @Mollymae | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Molly-Mae Hague arriving at the Pride of Britain Awards 2022, Grosvenor House Hotel, London. Credit: Doug Peters/EMPICS