Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Molly-Mae geeft vriend Tommy Fury warm onthaal na zijn gevecht

Awh!

Eind januari beviel Molly-Mae Hague van haar dochtertje Bambi. Zondag was een spannende dag voor haar en de kleine spruit, aangezien vriend en professioneel bokser Tommy Fury de ring in moest voor een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn leven. Nadat hij er uiteindelijk met de winst vandoor ging, plaatst ze nu vertederende beelden op haar Instagram van wanneer ze hem bij thuiskomst ontvangt.

Molly-Mae en Tommy Fury

Molly-Mae deed in 2019 mee aan Love Island UK, waar ze Tommy ontmoette. Zij en Tommy gingen al snel samenwonen en we zien regelmatig lieve kiekjes van de lovebirds op social media voorbijkomen. Eind januari werden de twee de trotse ouders van de kleine Bambi, zoals hun dochtertje heet. Sindsdien staat het leven van Molly-Mae en haar vriend Tommy Fury natuurlijk op z’n kop.

Extra spannend dus, dat in dezelfde periode Tommy het langverwachte gevecht met Jake Paul gepland had staan. Nadat hij er zondag in Saoedi-Arabië uiteindelijk – na acht ronden – met de winst vandoor ging, is Molly-Mae meer dan trots. Dit laat ze nogmaals blijken op haar Instagram Stories, waar ze het warme onthaal met haar volgers deelt.

[gallery ids="541450,541449,541451" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Voor Bambi

Tijdens het gevecht werd duidelijk dat Tommy het tegenwoordig allemaal voor zijn dochter doet: hij kwam namelijk op met groot de naam Bambi op zijn vechttenue. Hij draagt het gevecht ook op aan zijn nieuwe kleine wondertje. Eerder schreef hij op zijn Instagram: ”Ik wil dit gevecht opdragen aan mijn pasgeboren dochter en vrouw die thuis zitten. De belt is voor jou Bambi, ik hou van je.” Tommy heeft de belt nu dus gebracht waar hij volgens hem hoort; thuis bij zijn gezin. Cute!

Bron: Instagram @mollymae | Beeld: NL Beeld, Instagram