Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Love Islands Cas opgenomen in ziekenhuis

We wensen Cas veel beterschap!

Love Islands Cas en Esmee waren onlangs op Ibiza en hoopten in Nederland nog even na te genieten van hun vakantie. Helaas loopt dat even anders. Zo deelt Esmee op Instagram dat Cas is opgenomen in het ziekenhuis.

Ziekenhuisopname

"Slecht nieuws voor m'n schat", begint Esmee haar Story op Instagram. "Cas heeft de afgelopen dagen veel buikpijn gehad, hoge koorts en kon niks eten." De twee denken eerst dat Cas griep heeft, maar niks blijkt minder waar.

"Zijn blindedarm is geknapt", deelt Esmee. "Hij wordt nu geopereerd en zal in het ziekenhuis moeten blijven."

Operatie

Cas heeft inmiddels zelf op Instagram laten weten dat de operatie goed is gegaan. Ook geeft de realityster meteen een update over hoe het verder met hem gaat. "Prima nachtje gehad", begint hij zijn verhaal. "Vandaag heb ik weer wat tests in het ziekenhuis, omdat ze (de artsen, red.) tijdens de operatie zagen dat er ook iets niet helemaal goed is met mijn dunne darm", deelt hij. "Het is wat. Van even onschuldig naar de huisarts, naar belanden op de spoed."

Bedanken

Cas heeft veel lieve berichtjes ontvangen en daarvoor wil hij iedereen bedanken. Vooral Esmee wil hij even in het zonnetje zetten. "Ze is tot diep in de nacht in het ziekenhuis geweest. Ze mocht niet blijven slapen, wat Esmee heel lastig vond. Ik hou zo veel van je schatje." Awh! We wensen Cas heel veel beterschap!

Beeld: Love Island