Temptations Iris over Mitch: ‘Voorbestemd’

De relatie van Iris en Mitch is sterker dan ooit.

Hoewel het na Temptation even alsnog mis leek te gaan tussen de twee, is de relatie van Iris en Mitch inmiddels sterker dan ooit. Op Instagram deelt Iris dat een relatie ‘hard werken’ is, maar dat ze weet dat Mitch voor haar is voorbestemd.

Meant to be

Een relatie gaat niet altijd alleen over rozen. Iets waar Iris over mee kan praten. “Een relatie is hard werken, maar als het meant to be is, is er geen ontkomen aan” deelt ze op Instagram. Daarbij plaatst ze een lieve foto waarop ze samen met Mitch te zien is.

“Elke relatie kent ups and downs, maar het is aan elkaar om daaruit te komen. Hoe moeilijk de situatie ook is, als het voorbestemd is, weet je dat vrijwel al meteen bij de eerste ontmoeting.”

Verloving

Iris en Mitch verloofden zich tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island: Love or Leave. Inmiddels zitten de twee midden in de voorbereidingen voor hun bruiloft. “We zijn er volop mee bezig”, deelde Iris onlangs met Grazia. Hoewel de twee niet willen delen op welke datum ze in het huwelijksbootje stappen, geeft Mitch wel alvast een hint. “Het is in de zomer van 2024.”

Ook heeft het stel geen gastenlijst die oploopt tot in de honderd. “Onze vriendengroep is niet belachelijk groot, dus het wordt geen enorme bruiloft”, vindt Iris. “We hebben zo’n veertig daggasten, en ’s avonds komen er nog iets van dertig gasten”, deelt Mitch.

Maarre, zijn er ook deelnemers van Temptation uitgenodigd? “Dat houden we voor ons. Stél dat we wel een paar kandidaten uitnodigen, is het veel leuker om die uitnodiging in de bus te ontvangen dan dat ze het hier al lezen”, vindt Mitch. Begrijpelijk!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws