Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Vonneke Bonneke is bevallen van zoontje

Wat een prachtige naam!

Premiere De Tatta's

Ge-wel-dig nieuws voor Vonneke Bonneke en haar vriend Davinio! De twee zijn trotse ouders geworden van hun zoontje genaamd Aeden Esiah Pinero Beerthuizen. Op Instagram maken de kersverse parents het nieuws bekend.

Bevallen

Het heugelijke nieuws dat de twee ouders zijn geworden van hun eerste kindje delen ze afgelopen zaterdag op Instagram met een aandoenlijke foto van het gezinnetje van drie. "Our biggest blessing Aeden Esiah Pinero Beerthuizen 👼🏽💙", staat er bij de foto.

Reacties

Het geweldige babynieuws is de volgers ook niet ontgaan. Zo worden de twee overladen met felicitaties van onder andere vrienden en volgers. De trotse papa reageert onder de foto met: "My son has finally arrived ❤️. Proud of you!" Vriendin Joan Pronk reageert: "💙💙💙✨" en Rodanya schrijft: "Nogmaals gefeliciteerd met jullie prinsje 😍💙"

Naast bovenstaande namen reageren onder andere ook Yade Lauren, Julia Heetman, Kelly Heruer, Imen Dirie en Latifah op het babynieuws.

Aankondiging

Vorig jaar december maakte Vonneke het nieuws bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. “We’re expecting! 👶🏽🍼 Having a baby with the person who I love the most is the biggest blessing ever ⭐️”, luidde de caption bij een té schattige video. 

Vonneke had zoveel reacties onder de video, dat ze in haar Instagram Stories haar volgers wilde bedanken voor alle lieve berichtjes. “Ik ben blij dat ik dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven met jullie mag delen”, aldus Vonneke. Ook namens Grazia, gefeliciteerd Vonneke en Davinio!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld / Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221221 - Première De Tatta's Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Vonneke Bonneke