Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Vonneke Bonneke is zwanger

'We're expecting!'

Premiere De Tatta's

Influencer en actrice Vonneke Bonneke heeft vanavond heugelijk nieuws op Instagram bekendgemaakt. De beauty en haar lover Davinio worden binnenkort namelijk ouders. Hoe leuk!

Video

Via een schattige video op Instagram maakt de radio dj bekend dat ze in verwachting is. "We’re expecting! 👶🏽🍼 Having a baby with the person who I love the most is the biggest blessing ever ⭐️", luidt de caption bij de video. In het filmpje zien we onder meer al een echo van Vonneke's buik en hoe de aanstaande ouders het nieuws aan hun familie vertellen. Aahw!

In de comments regent het felicitaties voor Vonneke en Davinio. "OMG JAAAAAAAA GEFELICITEERD 😍😍😍😍", reageert EOTBDD's Romee en "HOUD OP HOOR! Aahhhh congrats guys ❤️❤️❤️ LOF DIT", schrijft Nienke Plas

Reacties

Vonneke heeft zoveel reacties gehad onder de video, dat ze in haar Instagram Stories haar volgers wil bedanken voor alle lieve berichtjes. "Ik ben blij dat ik dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven met jullie mag delen", aldus Vonneke.

De YouTube-ster is al een tijdje samen met Davinio. Twee jaar geleden namen ze nog samen en Q&A-video op YouTube op waarin hun kinderwens al ter sprake kwam. Toen vertelden de lovebirds al dat ze in de toekomst graag kinderen zouden willen. "Ja, maar niet op dit moment. Misschien over twee jaar of zo", zei Vonneke toen. Davinio was het daarmee eens. "Voor nu in ieder geval niet", zei hij back in 2020. Aha!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221221 - Première De Tatta's Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Vonneke Bonneke